Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
Отбор
Рилски спортист

Рилски спортист

Сезон:

Момчета до 12г, | зона Рила група А
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
2 2020-11-00
Отложен
Георги Христов Балкан Отложен Рилски спортист Boxscore
2 2020-11-00
Отложен
Георги Христов Рилски спортист Отложен Видабаскет Boxscore
Турнири и контролни срещи | XII-ТИ БАСКЕТБОЛЕН ТУРНИР ЗА МОМЧЕТА U-12 "ЕМАНУИЛ БОЖКОВ"
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
1 2020-09-25
13:00
Триадица Рилски спортист 13:00 БУБА Баскетбол Деляна Кадиева
Константин Русев
Boxscore
1 2020-09-25
19:00
Триадица Балкан 19:00 Рилски спортист Дияна Стоянова
Деляна Кадиева
Boxscore
2 2020-09-26
15:00
Триадица Делфин - Бургас 15:00 Рилски спортист Димитър Георгиев
Иван Серафимов
Boxscore
2 2020-09-26
11:00
Триадица Рилски спортист 11:00 Обединен ЦСКА София Константин Русев
Ивон Тодорова
Boxscore
3 2020-09-27
11:00
Триадица Славия 11:00 Рилски спортист Деляна Кадиева
Кристиян Златев
Boxscore