А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
Отбор
Рилски Спортист - 2

Рилски Спортист - 2

Сезон:

Мини-момчета до 12 г. | зона Рила есен 2019/2020
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
2 2019-10-06
10:00
Борис Гюдеров - Перник БК Миньор 2015 36:34 Рилски Спортист - 2 Веселина Иванова
Деляна Кадиева
Красимир Драгоев
Boxscore
2 2019-10-06
14:30
Борис Гюдеров - Перник Рилски Спортист - 2 14:30 Металург Boxscore
3 2019-11-30
11:30
Арена Ботевград Рилски Спортист - 2 38:32 Монтана 2003 Николай Башков
Кристиян Златев
Владимир Атанасов
Boxscore
4 2019-10-27
09:30
Арена Самоков Рилски спортист 60:43 Рилски Спортист - 2 Мартин Младенов
Ивон Тодорова
Любомир Амиорков
Boxscore
4 2019-10-27
14:00
Арена Самоков Рилски Спортист - 2 45:22 Балкан 2 Дияна Стоянова
Ивон Тодорова
Любомир Амиорков
Boxscore
5 2019-11-09
13:30
Младост - Монтана Видабаскет 52:33 Рилски Спортист - 2 Кристиян Златев
Диляна Митева
Росен Стефанов
Boxscore
6 2019-12-14
13:30
КРАКРА - Перник Балкан 2 32:59 Рилски Спортист - 2 Мартин Младенов
Кристиян Златев
Петър Цачев
Boxscore
Мини-момчета до 12 г. | Зона Рила - Пролет
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
1 2020-02-08
11:00
Арена Самоков Балкан 48:67 Рилски Спортист - 2 Николай Башков
Кристиян Златев
Борислав Аврамов
Boxscore
2 2020-02-29
10:00
КРАКРА - Перник Рилски Спортист - 2 63:53 Балкан 2 Николай Башков
Мартин Младенов
Любомир Амиорков
Boxscore
2 2020-02-29
13:00
КРАКРА - Перник Рилски Спортист - 2 43:35 Монтана 2003 Николай Башков
Ивон Тодорова
Любомир Амиорков
Boxscore
3 2020-03-14
12:30
Младост - Монтана Рилски Спортист - 2 12:30 Монтана 2003 Boxscore
5 2020-04-11
12:00
Георги Христов Рилски Спортист - 2 12:00 Балкан 2 Boxscore