АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след срещата Черно море Тича - Левски Лукойл от 19-ти кръг

10.03.2018 22:24
Отзиви след срещата Черно море Тича - Левски Лукойл от 19-ти кръг

 

Константин Папазов /старши-треньор на Левски Лукойл/: „Ще започна с 2 неприятни новини. Първо за момчето, което има нужда от помощ – медиите са магьосници, които влизат във всеки дом и помагат. Петър Христов заслужава да живее, както и Самуил. Те са деца на българския баскетбол. За съжеление много станаха инициативите и това е от нещата, които можем да направим за българина. Второ – в този мач не бе важен толкова резултата. През 2012 година при разговор с премиера го помолих да помогне на Черно море , въпреки че във Варна съм най-освиркван и тук бе един от най-големите ми опоненти - Симеон Варчев. Варна е история на българския баскетбол и Варна има нужда да присъства на басетболната карта. За това искам да се обърна към всички институции, кмета на града Иван Портних, да откликнат на зова за помощ на клуба. Варненския клуб не е болен, но има нужда от подкрепа. От шлолата са излезли много състезатели. Само в Левски Лукойл са трима, а има и още много по другите тимове в страната. 

Това мисля, че е по-важно отколкото да правя анализ на мача. Има разлика в класите и логично спечелихме.”

 

Николай Стоянов /Левски Лукойл/: „Изключително съм доволен от посрещането ми в залата. Не очаквах да ме изненадат за началото на мача. Благодарен съм на феновете, че ме помнят с добро. Като цяло сме доволни от победата. Това бе най-важното, което трябваше да постигнем. Бяхме в по-малък състав, а до последно не се знаеше дали Станимир Маринов ще играе. Но все пак се поздравихме с успех.”

 

 

Дарин Великов /старши-треньор на Черно море Тича/: „Много лошо изигран мач от нашия отбор и в двете фази на играта. Първата част загубихме тотално борбата под нашия кош и допуснахме 16 точки от контраатака. Левски Лукойл натрупа един аванс, който трудно можеше да бъде стопен. Нямахме и успеваемост на стрелбата от далечно разстояние. Някои хора не бяха играли 2-3 месеца баскетбол. Това си пролича, но ако бяхме намалили лесните кошове, които получихме и се бяхме справили под нашия кош резултатът щеше да бъде съвсем различен. Ясно е, че Левски Лукойл е по-класният отбор, но аз специално съм недоволен от поведението ни в последната час, в която сякаш спряхме да играем.”

 

 

Николай Грозев /Черно море Тича/: „Все още не съм напълно възстановен. След мача се чувствам  много уморен. Имам само 2-3 тренировки, но реших да помогна на тима. Пролича си, че не съм готов на 100%. Ще ми трябва време да си върна формата, а такова нямаме. Все пак се надявам до другия двубой да успея да укрепна физически и да се представя много по-добре.”       
1 2 3 4 5 ... 117 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 28)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 29-03-1989
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 27
MVP27
Точки15
Борби8
Асистенции3
Отнети топки1
Минути30.1
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager