А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след срещата Берое - Спартак Плевен от 19-ти кръг

Коментари след срещата Берое - Спартак Плевен от 19-ти кръг

 

 

Любомир Минчев /старши-треньор на Берое/: „ Доволен съм. Днес играхме добре, тренирахме също толкова добре последната седмица. Доста висок процент успяхме да извадим, имаме 17 вкарани тройки. Надявам се и в следващите мачове да играем по този начин. Оттук нататък можем да тренираме нормално. Надявам се да нямаме здравословни проблеми и до плейофите да се подготвим. Филип е доста опитен играч и в ситуацията, която ние бяхме той може доста да ни помогне. Новият американец Дариус Гарет ни дава много атлетизъм и доста борба в подкошието, нещо, от което имахме нужда. Присъединяването на тези играчи и нормалния тренировъчен процес ни позволява да бъдем по-конкуретноспособни от това, което бяхме до момента. Надявам се да се случат нещата позитивно за нас и да напарвим един добър завършек на сезона.”

 

Александър Дяковски /старши-треньор на Спартак Плевен/: „Беше ясно,че съставът, в който е в момента Берое ще ни превъзхожда много физически и особено в подкошието, където отново има над 20 борби разлика.  За да бъдем разностойни при такава разлика в борбата, трябва да имаме много бърза игра и висока успеваемост. Лош процент от тройката и от линията за три точки. Определено Берое ни превъзхожда, особено сега с привличането на Филип Виденов и новия американец отново станаха един от най-сериозните отбори в Лигата. Мога само да поздравя моите момчета. Радостно е, че второто полувреме успяхме да се държим равностойно.”

 

Тодор Тодор /Берое/: „За първи път от доста време сме в пълен състав, което си пролича и по време на мача. Мисля, че изпълнихме задачите, които ни бяха поставени и като цяло всички са доволни от резултата. Получи се добър мач, въпреки голямата разлика. Филип е един от най-титулованите играчи през последните години в българския баскетбол и несъмнено неговия опит ще помогне на отбора.”

 

Константин Коев /Спартак Плевен/: „Бавно начало. Може би го отдавам на дългата почивка в първенството, макар че се опитахме през тренировъчния процес да поправим някои неща. Мисля, че един –два мача докато отново влезем в ритъм ще бъде така, но дадохме всичко от себе си. Берое са много добър отбор, Филип Виденов е класа и мисля, че ще се борят за челните места и мисля, че разликата е закономерна.”

 1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager