А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец Бургас  МъжеЯмбол
НОВИНИ
 

Ямбол – Рилски спортист (66:120) – кой какво каза

Ямбол – Рилски спортист (66:120) – кой какво каза

Людмил Хаджисотиров, старши-треньор на Рилски спортист:

 

Поздравявам отбора си. Радвам се, че подходихме професионално и максимално мобилизирано към мача, защото в Ямбол лесни мачове няма. Благодарение на това, че играхме агресивно и мобилизирано, още в самото начало се стигна до разлика, която ни даде възможност да играем с по-голяма ротация, всички да могат да влязат в игрови ритъм и да помогнат на отбора. Радвам се, че след мача всички са здрави, няма контузени. Отборът на Ямбол явно в момента е в по-трудна ситуация, но се вижда през сезона, че има нещо позитивно, например играта на Александър Матушев, който очевидно израства. Пак казвам, че подходихме сериозно и това си пролича на игрището. Мачът завърши по възможно най-добрия начин за нас. Така че можем да си починем и след това да се фокусираме върху подготовката ни за мача в Плевен, който ще е доста по-различен.”

 

Златин Георгиев, Рилски спортист:

 

 “Лесна победа, неочаквана. Мислехме, че отборът на Ямбол ще играе по-добре. Но днес не им вървеше нито нападението, нито защитата. На нас всичко ни се получи и заслужено победихме. Не очаквах тази голяма разлика, но за нас е добре, че спечелихме мача.”

 

 

Стойо Чолаков, треньор на Ямбол:

 

“За трети пореден мач ни вкарват над сто и десет точки, в случая днес сто и двайсет. Няма какво да говорим повече. Защитата ни е под всякаква критика, играем слабо в защита. В нападение се виждат наченки на добра игра, но за съжаление, както са казва, една птичка пролет не прави.”

 

Дарин Иванов, Ямбол:

 

“Много е тежко да се говори след такава загуба. Поздравявам отбора на Самоков, който тази година е много добре селектиран - на всеки пост по двама, даже по трима играчи, клубът има и добър треньор, и добра организация. Беше резонна нашата загуба, но искам да се обърна към моите съотборници. Трябва да променим нещо, защото ако продължаваме така, просто няма смисъл. Готвихме се сериозно. Сега треньор ни е Стойо Чолаков, който има много потенциал и тренирахме добре последните две седмици. Не знам защо още не можем да покажем на игрището това, което сме тренирали,  но се надявам в най-скоро време да настъпят и други промени и отборът да тръгне напред, защото ямболската публика не заслужава да вижда това, на което стана свидетел днес. Трябва още работа и се надявам нещата да потръгнат.”Решения на ДАС

Решения на ДАС

04.12.2019 21:07
1 2 3 4 5 ... 145 »
http://www.festahotels.com
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Черноморец Бургас Мъже
Ръст: 217 см
Тегло: 125 кг
Рождена дата: 20-09-1995
Пост: Център (5)
ноември
MVP36.6
Точки21.2
Борби16
Асистенции2.6
Отнети топки0.6
Минути32
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager