А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец Бургас  МъжеЯмбол
НОВИНИ
 

Ямбол - А1 Академик София (83:84) – кой какво каза

Ямбол - А1 Академик София (83:84) – кой какво каза

Георги Давидов, старши-треньор на А1 Академик София:

“Първо искам да поздравя моя отбор за победата и за добрата игра. Доволен съм от абсолютно всички, дори и от тези момчета от пейката, които се включиха. Все пак от тях имаме 31 точки и това е много добре. Изключително радостен съм от това, че тази година, към този момент, вече имаме победи над два отбора, до които през миналия сезон не можехме да се доближим. Това са Академик Пловдив и Ямбол, и то тук в зала “Диана”. Нашият отбор се развива и продължаваме напред със следващите отговорни мачове.”

 

Андрей Иванов, А1 Академик:

Не играхме чак толкова добре, на моменти не следвахме напълно указанията на треньора. Важното е, че победихме. Продължаваме напред, имаме и други мачове, които трябва да вземем. Поздравявам отбора на Ямбол. Винаги ми е приятно да се върна да играя в родния ми град. Знам, че е много трудно и се радвам, че записах първа победа срещу вече бившия ми клуб. Това е отборът, в който съм израснал.”

 

Стойо Чолаков, треньор на Ямбол:

 “Първо искам да честитя победата на отбора на Академик. Слаб мач за нас, като изключим първите седем и последните три минути. През останалото време, гледайки статистиката, мога да кажа, че 23 наши грешки срещу 15 на момчета, които са на по 24-25 години, са лош показател за личната ни отговорност като състезатели. За съжаление има какво да се желае и от нашата защита.”

 

Стоян Петков, Ямбол:

 “Поздравявам момчетата на Академик, които играха добре. Това беше важен за нас мач, който трябваше да спечелим. Не съумяхме да играем силно във важните моменти и изгубихме инерцията, която бяхме набрали през първата част и мачът се играеше вече точка за точка. Всичко се реши в последните петнадесет секунди. За съжаление, накрая не успяхме да вземем мача.”Решения на ДАС

Решения на ДАС

04.12.2019 21:07
1 2 3 4 5 ... 145 »
http://www.festahotels.com
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Черноморец Бургас Мъже
Ръст: 217 см
Тегло: 125 кг
Рождена дата: 20-09-1995
Пост: Център (5)
ноември
MVP36.6
Точки21.2
Борби16
Асистенции2.6
Отнети топки0.6
Минути32
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager