А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Кирил Петров: Баскетболът е игра на грешки и ние се опитваме да ги отстраняваме

Кирил Петров: Баскетболът е игра на грешки и ние се опитваме да ги отстраняваме

 

Броени дни преди 14 кръг от Редовния сезон на НБЛ, в лагера на Черно море Тича се надяват да прекъснат негативната си серия и да запишат първа победа за сезона. В неделя "моряците" посрещат Ямбол от 17:00 ч. в зала „Христо Борисов" във Варна. Първоначално по програма мачът трябваше да се играе в събота, 12 януари, но заради съдийски семинар бе направена промяна в срещите от родното ни първенство.

 

Помощник треньорът на отбора Кирил Петров смята, че отборът на Ямбол има добър колектив, в който основните играчи играят отдавна заедно и познават играта си много добре, като по този начин може да изненада всички фаворити в първенство. Ето какво сподели той преди предстоящия сблъсък  от 14 кръг на НБЛ:

 

„Няма да ни е лесно. Баскетболът е игра на грешки и ние се опитваме да ги отстраняваме от нашата игра. Не е приятно да имаш само загуби, но това е действителността в момента. Психологически не сме обременени, защото не се очакват чудеса от нас. Като всеки отбор в лигата си имаме проблеми. Все още Кристиян Кръстев е контузен, а Мартин Стефанов е на антибиотици, но все пак тренира с отбора. Очакваме с нетърпение в мача и се надяваме да зарадваме публиката с първи успех." 

 

Цветомир Куртев, който е определян за най-добрият баскетболист в защита на Черно море Тича, също вярва, че със съотборниците лошите моменти в НБЛ са приключили:

 

„Не е приятно да си от страната на губещите. Със сигурност ще се хвърлим на 120 % от възможностите си, за да се доберем до първи успех в шампионата. В последно време започвам да се чувствам все по-добре. Предишният сезон почти не играх заради възстановяване от контузия, но сега повечето мачове са добре дошли лично за мен. Не смятам, че след като почиваха в предния кръг е в плюс за „Ямбол". В повечето случаи така се излиза от ритъм."1 2 3 4 5 ... 138 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager