Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Спартак Плевен - Левски Лукойл (90:83)

Отзиви след Спартак Плевен - Левски Лукойл (90:83)

Александър Дяковски, старши треньор на  Спартак Плевен: “На нас ни беше ясно, че да задържим Левски Лукойл до 80-85 точки, да бъдем обективни, е просто невероятно. Те са най-добрият отбор в нападение и знаехме, че трябва нашето да върви. Знаехме, че няма как да стане само с 1-2 играчи. Абсолютно всеки свърши неговата работа. Всички са герои и им благодаря, както и на публиката.”

 

Цветослав Острев, играч на Спартак Плевен: “На Левски Лукойл им липсва Христо Захариев, а освен това не са в най-добрата си форма. Тази почивка от три седмици явно им е повлияла. Ние пък имахме един период от месец, в който имахме много контузени и нямахме нормален тренировъчен процес. Сега тренираме в пълен състав и това оказва влияние на мачовете. Направихме един добър мач.”

 

Константин Папазов. страши треньор на Левски Лукойл: “Отборът на Спартак заслужаваше успеха днес. Слаба трета част за нас. Съперникът имаше и спортен шанс, но това не обезценява тяхната победа и не ни оправдава нас. Имаше ситуации, в които можеше да се закачим, но на гребена на емоцията, Спартак победи заслужено. Имаме нисък процент за две точки. Не сме подценили мача в Плевен, но трябва да забравим за тази загуба.”

 

Асен Великов, капитан на Левски Лукойл: “С оглед играта ни на терена, заслужена победа за Спартак. Ние бяхме безобразни, както в нападение, така и в защита. Със сигурност подценяване не е имало. И да търсим и да не търсим оправдание, днес съперникът спечели напълно заслужено.”

 

 

 

 1 2 3 4 5 ... 173 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Рилски спортист
Ръст: 175 см
Тегло: 76 кг
Рождена дата: 18-09-1991
Пост: Плеймейкър (1)
март
MVP23.3
Точки18.5
Борби3
Асистенции5
Отнети топки1
Минути23.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten