А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмболЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след дербито на 5-ти кръг в НБЛ

Отзиви след дербито на 5-ти кръг в НБЛ

Константин Папазов (треньор на Левски):

“Още преди мача Ви казах, че Берое е много сериозен отбор. По-добър дори от Арис. Мач, в който двата отбора вкараха 37 тройки от 74 опита - няма какво толкова да коментираме, който и от двата тима да бе спечелил, нямаше да е незаслужено. Мийович се кълне, че не е отправил нецензурни реплики към Любо Минчев.”

 

Деян Иванов (баскетболист на Левски):

“Много красив мач. Мач, в стил НБА. Забавен за нас, изпилващ нервите за треньорите. Любо Минчев беше избрал стратегия да остави мен, брат ми и Мийович да стреляме от тройката. Добра стратегия.”

 

Любомир Минчев (треньор на Берое):

“Изненадан съм от това, което показаха състезателите ми, тъй като цяла седмица не сме тренирали нормално. Вчера се наложи на 50-ата минута да прекратя тренировката, защото Конър Франкамп контузи глезена си. Изчаквах Венцислав Великов да ми даде техническо нарушение през целия мач. Точно той бе на 3 метра от ситуацията с Мийович, видя и чу всичко. А репликата от него бе красноречива.”

Тихомир Желев (баскетболист на Берое):

“Ако не бях играл и аз, не знам кой щеше. Все още не съм възстановен, но се наложи да се включа. Не сме тренирали пълноценно вече повече от седмица. Не знам кога ще сме в оптимален състав, защото останалите трябва да почиват поне две седмици.”1 2 3 4 5 ... 135 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Академик Бултекс 99
Ръст: 206 см
Тегло: 104 кг
Рождена дата: 09-12-1991
Пост: Център (5)
март
MVP31
Точки21
Борби11.3
Асистенции1
Отнети топки1.7
Минути28.6
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager