АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след дербито на 5-ти кръг в НБЛ

Отзиви след дербито на 5-ти кръг в НБЛ

Константин Папазов (треньор на Левски):

“Още преди мача Ви казах, че Берое е много сериозен отбор. По-добър дори от Арис. Мач, в който двата отбора вкараха 37 тройки от 74 опита - няма какво толкова да коментираме, който и от двата тима да бе спечелил, нямаше да е незаслужено. Мийович се кълне, че не е отправил нецензурни реплики към Любо Минчев.”

 

Деян Иванов (баскетболист на Левски):

“Много красив мач. Мач, в стил НБА. Забавен за нас, изпилващ нервите за треньорите. Любо Минчев беше избрал стратегия да остави мен, брат ми и Мийович да стреляме от тройката. Добра стратегия.”

 

Любомир Минчев (треньор на Берое):

“Изненадан съм от това, което показаха състезателите ми, тъй като цяла седмица не сме тренирали нормално. Вчера се наложи на 50-ата минута да прекратя тренировката, защото Конър Франкамп контузи глезена си. Изчаквах Венцислав Великов да ми даде техническо нарушение през целия мач. Точно той бе на 3 метра от ситуацията с Мийович, видя и чу всичко. А репликата от него бе красноречива.”

Тихомир Желев (баскетболист на Берое):

“Ако не бях играл и аз, не знам кой щеше. Все още не съм възстановен, но се наложи да се включа. Не сме тренирали пълноценно вече повече от седмица. Не знам кога ще сме в оптимален състав, защото останалите трябва да почиват поне две седмици.”1 2 3 4 5 ... 128 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Балкан
Ръст: 206 см
Тегло: 101 кг
Рождена дата: 23-06-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
декември
MVP25.5
Точки18.8
Борби10
Асистенции1.5
Отнети топки0.8
Минути26.3
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager