А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след срещата Левски Лукойл - Спартак Плевен от първи кръг на НБЛ

Коментари след срещата Левски Лукойл - Спартак Плевен от първи кръг на НБЛ

Тити Папазов (Левски Лукойл): Отборът на Плевен е със сериозни амбиции, играха освободено, без напрежение. През третата и четвъртата част играхме по-добре в защита. Имахме пълен контрол по време на мача. Всички отбори вече играят с амбиции. Не мисля, че сме подценили мача. Отборът на Плевен е познат със стрелбата си и това се видя особено през първото полувреме. Искам да видя защита като през второто полувреме постоянно. В много кратък период успяхме да натрупаме разлика от 18 точки благодарение на това. Безспорно имаме резерви. Днес не успяхме да ползваме Маравич, защото натрупа фаулове бързо. Празната зала се отразява в някаква степен – когато няма публика, няма емоция, няма тръпка. Смятам, че нататък през сезон всичко ще бъде наред.

 

Христо Захариев (Левски Лукойл): Сезонът ще бъде интересен. Радвам се, че започнахме сезона с победа. Отборът на Спартак се бори до последно но бяхме концентрирани и така успяхме да вземем мача. Мисля че тази година сезонът ще бъде доста интересен.

 

Александър Дяковски (Спартак Плевен): Накрая имаше един период от време, в което Левски игра доста агресивно, а при нас може би се бе натрупала сериозна умора. Там направихме и няколко грешки, което им даде възможност да дръпнат в резултата. Като цяло съм доволен от показаното днес. Надявам се скоро да влезем в нашата зала, за да се готвим пълноценно за следващия си мач срещу Ямбол.

 

Георги Бързаков (Спартак Плевен): Бяхме на ниво. Представихме се на ниво срещу шампиона на България, и мисля че можем да извлечем доста позитиви от мача, въпреки че не успяхме да победим. Показахме характер и се държахме равностойно в по-голямата част от мача. Надявам се това ни представяне днес да постави основата на един добър сезон и с всеки мач да показваме все по-добра игра и да спечелим колкото се може повече срещи. Надявам се на следващия мач в Плевен да играем пред пълна зала и ще дадем всичко от себе си да зарадваме феновете ни.1 2 3 4 5 ... 138 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager