А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след срещата Академик Бултекс 99 - Балкан

Коментари след срещата Академик Бултекс 99 - Балкан

Дарко Костич, старши треньор на Академик Бултекс 99:

Играхме много добре през първото полувреме и трябваше да спечелим този мач, но това е баскетболът. През втората част просто не успяхме да задържим нивото от първата. На почивката казах на момчетата, че двубоят не е свършил. Балкан е силен отбор. Жалко, че не можахме да спечелим, но все пак съм доволен, защото като цяло се представихме добре. Все пак сме нов отбор, с доста нови момчета. Смятам, че сме добър тим и тепърва ще го показваме.

 

Васил Бачев, Академик Бултекс 99:

Говорихме си, че мачът не е свършил и така се оказа в действителност. Не сме загубили концентрация след почивката, просто направихме доста пропуски под коша и в отворените стрелби и това оказа влияние. За загубата вина носи целия отбор, а не Младен Виткович, който пропусна двата наказателни удара в края.

 

Небойша Видич, старши треньор на Балкан:

Спечелихме със сърце, с индивидуални качества и някои малки тактически идеи. Пожелавам на Академик Бултекс 99 във всеки мач да има същия процент, какъвто през първото полувреме. Пловдив има много добър отбор, чувства се ръката на сръбския треньор. Тези момчета трябва да разберат, че без значение къде отидат да играят, няма как мачът да се спечели сам. Момчетата от Пловдив работят почтено  и тренират сериозно. Ние трябва да си извадим поуките от този мач.

 

Майкъл Хопкинс, Балкан: Домакините ни затрудниха максимално преди почивката, а Дайшон Найт просто не можеше да бъде спрян. През втората част коригирахме доста неща, основно в защита и това се оказа ключът към победата ни.



1 2 3 4 5 ... 130 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черно море Тича
Ръст: 200 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 09-05-1993
Пост: Крило - Тежко крило (3-4)
януари
MVP32.3
Точки25.7
Борби8
Асистенции1
Отнети топки1.3
Минути31.9
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager