ј1 јкадемик —офи€јкадемик Ѕултекс 99ЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ичаямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

»зказвани€ след срещата јкадемик - ямбол

»зказвани€ след срещата јкадемик - ямбол

√еорги ƒавидов (јкадемик): “ова искам от т€х - агреси€! ƒоволен съм от победата и от играта на момчетата! ¬сички се включиха чудесно и с принос! Ќе искам да отличавам никой, защото тр€бва да избро€ цели€ отбор! “ова искаме от т€х: агреси€ и отборна игра , дано го запазим за по-дълго време! Ќо мача вече е в истори€та и сега тр€бва да докажем , че това не е било случайно!»маме много тежко гостуване във ¬арна , където традиционно се играе трудно и тр€бва да се подготвим много добре за т€х! ¬€рвам , че момчетата ще останат съпили на зем€та! »маме още потенциал!

 

÷ветомир „ернокожев (јкадемик): “ова е само една победа Ѕ€хме крайно мотивирани да започнем сезона така, както искаме и така както хората, които в€рват в нас. –адвам се, че се получи, но това е просто една победа и ние продължаваме това, което сме започнали и ще бъде достатъчно да показваме желанието си така, както днес във всеки двубой!

»ван „олаков (ямбол) Ќе сме готови. ¬ид€ се, че просто не сме готови.  азвам го с ц€лата отговорност, ко€то нос€ като треньор на този отбор. Ѕез да търс€ оправдани€ и да се кри€. »маме нужда от още време, от още мачове. »зпуснахме организаци€та на играта, поддадохме се на хаос и това доведе не само до загуба, а и до поражение с разлика, което мисл€, че не заслужавахме, защото в гол€ма част от двубо€ усп€вахме да се държим.

 

»ван „олаков (ямбол):  Ќе сме готови ¬ид€ се, че просто не сме готови.  азвам го с ц€лата отговорност, ко€то нос€ като треньор на този отбор. Ѕез да търс€ оправдани€ и да се кри€. »маме нужда от още време, от още мачове. »зпуснахме организаци€та на играта, поддадохме се на хаос и това доведе не само до загуба, а и до поражение с разлика, което мисл€, че не заслужавахме, защото в гол€ма част от двубо€ усп€вахме да се държим.

 

ќгъстин ќкосун (ямбол): Ќе усп€хме да покажем на какво сме способни.  Ќе усп€хме да покажем на какво сме способни. “ова не е истинското лице на наши€ отбор. ѕросто лош старт, от който ще извлечем поуки занапред. Ќие сме тим с характер и това ще си проличи в следващите ни мачове през сезона. Ћигата едва сега започва.

 
1 2 3 4 5 ... 138 ї
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
 Ћј—»–јЌ≈
ЌЅЋЌ€ма изиграни срещи
√алери€
http://www.festahotels.com
ѕартньори на клубовете
Molten

Fan Manager