АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Изказвания след срещата Академик - Ямбол

06.10.2018 21:58
Изказвания след срещата Академик - Ямбол

Георги Давидов (Академик): Това искам от тях - агресия! Доволен съм от победата и от играта на момчетата! Всички се включиха чудесно и с принос! Не искам да отличавам никой, защото трябва да изброя целия отбор! Това искаме от тях: агресия и отборна игра , дано го запазим за по-дълго време! Но мача вече е в историята и сега трябва да докажем , че това не е било случайно!Имаме много тежко гостуване във Варна , където традиционно се играе трудно и трябва да се подготвим много добре за тях! Вярвам , че момчетата ще останат съпили на земята! Имаме още потенциал!

 

Цветомир Чернокожев (Академик): Това е само една победа Бяхме крайно мотивирани да започнем сезона така, както искаме и така както хората, които вярват в нас. Радвам се, че се получи, но това е просто една победа и ние продължаваме това, което сме започнали и ще бъде достатъчно да показваме желанието си така, както днес във всеки двубой!

Иван Чолаков (Ямбол) Не сме готови. Видя се, че просто не сме готови. Казвам го с цялата отговорност, която нося като треньор на този отбор. Без да търся оправдания и да се крия. Имаме нужда от още време, от още мачове. Изпуснахме организацията на играта, поддадохме се на хаос и това доведе не само до загуба, а и до поражение с разлика, което мисля, че не заслужавахме, защото в голяма част от двубоя успявахме да се държим.

 

Иван Чолаков (Ямбол):  Не сме готови Видя се, че просто не сме готови. Казвам го с цялата отговорност, която нося като треньор на този отбор. Без да търся оправдания и да се крия. Имаме нужда от още време, от още мачове. Изпуснахме организацията на играта, поддадохме се на хаос и това доведе не само до загуба, а и до поражение с разлика, което мисля, че не заслужавахме, защото в голяма част от двубоя успявахме да се държим.

 

Огъстин Окосун (Ямбол): Не успяхме да покажем на какво сме способни.  Не успяхме да покажем на какво сме способни. Това не е истинското лице на нашия отбор. Просто лош старт, от който ще извлечем поуки занапред. Ние сме тим с характер и това ще си проличи в следващите ни мачове през сезона. Лигата едва сега започва.

 

1 2 3 4 5 ... 119 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черно море Тича
Ръст: 200 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 09-05-1993
Пост: Крило - Тежко крило (3-4)
КРЪГ 3
MVP34
Точки27
Борби9
Асистенции3
Отнети топки6
Минути31.6
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager