АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

УС на БФБ и ОС на НБЛ с обединена среща за бъдещето на НБЛ

УС на БФБ и ОС на НБЛ с обединена среща за бъдещето на НБЛ

 

Както предварително ви информирахме НБЛ ще има Общо събрание на 18 юни /понеделник/ от 13:00 часа в заседателната зала на спортна зала "Универсиада".

Днес по време на сесията на Управителния съвет на БФБ по предложение на президента на БК "Левски Лукойл" Тодор Стойков бяха поканени членовете на УС да присъстват на ОС на НБЛ, като идеята е да се изслушат становищата на деветте клуба относно бъдещето, структурата, формата, начина на управление и опериране на Национална баскетболна лига през следващия сезон, а и за в бъдеще. 

Идеята е също така членовете на Управителния съвет на федерацията да споделят техните виждания, да дадат съвети на базата на опита, който имат и да участват активно в дебатите за това, което предстои пред елитното мъжко първенство. 

За първи път ОС на НБЛ и УС на БФБ се събират на подобен тип заседания, като основна тема ще бъде въпросът за съществуването на НБЛ и под каква форма, както вече споменахме.

Допълнителни въпроси ще се дискутират след като бъдат изслушани становищата на деветте клуба и се изясни на какво преобладава в мненията на представителите на НБЛ. 

 

Генералният мениджър на НБЛ Лили Борисова сподели: "Много ми хареса идеята на Тодор Стойков и мисля, че е градивна. Хубаво е да чуем и външни мнения относно бъдещето на НБЛ, тъй като има риск в ежедневната си работа и в това, че сме концентирирани да я подобряваме, и да я развиваме, да сме загубили обективността си. Благодаря на Управителния съвет на федерацията, че се отзова на поканата. Сигурна съм, че резултатът от съвместното заседание ще бъде градивен, и решенията ще бъдат само от полза за доброто на баскетбола."

 

"Всеки член на УС на БФБ ще получи от екипа на НБЛ набор от документи, които включват финансовия отчет и отчета за дейността на лигата за сезон 2017/2018, както и протокола от решенията на ОС на НБЛ от последното събрание на 4 юни. Те ще имат възможност да се запознаят с документите и съдържанието им преди събранието, за да могат да са наясно с темите за дискусии." допълни още Лили Борисова във връзка с предстоящото Общо събрание. 1 2 3 4 5 ... 125 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Рилски спортист
Ръст: 202 см
Тегло: 106 кг
Рождена дата: 25-04-1990
Пост: Тежко крило (4)
ноември
MVP28.3
Точки17.7
Борби10.3
Асистенции3.3
Отнети топки1.3
Минути25.4
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager