ј1 јкадемик —офи€јкадемик Ѕултекс 99ЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ича„ерноморец Ѕургасямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

» –илски спортист победи ћонтана 2003

» –илски спортист победи ћонтана 2003

–илски спортист надви ћонтана 2003 в драматичен мач от ЌЅЋ-жени в —амоков. ¬сичко се реши в последните секунди на срещата, а крайни€т резултат е 63:61 в полза на домакините. “ака те прекъснаха сери€та си от четири поредни загуби и вече имат актив 4-12, а ћонтана 2003 е с 10 победи и 7 загуби до момента. ¬ следващи€ кръг ћонтана почива, а –илски гостува на Ѕерое —тара «агора.

 ристина ѕейчинова бе най-резултатна за тима си със 17 точки (5 тройки), с 16 и 10 борби завърши Ќатали€ “опалова, а с 12 плюс 17 – —тефка ћитева.

«а ћонтана 2003 ќлена —амбурска отбел€за 17 точки, с 13 и 6 борби се отчете

 

" ато печелиш срещу такъв добър отбор като ћонтана със сериозни и опитни играчки радостта е гол€ма. «аслугата е на всички! ¬ъпреки колебани€та, които имаше във играта усп€ха да се върнат два или три пъти в мача и водехме така убедително с 13 и 10 точки. ѕрави чест на моите момичета, че издържаха на напрежението на кра€. ћачът се спечели със защита в кра€, а не толкова от нападението, въпреки че имаше тук таме нормални за нас технически грешки в защита.  огато печелиш мача - не съдиш! »зпуснахме Ћевски миналото домакинство, сега се падна на ћонтана и от тук нататък предполагам, че всеки противник, който ще идва да играе в —амоков ще почне да си мисли, че не може да играе така леко както преди и това мен ме радва изключително много. ћомичетата вече в€рват, че могат да побеждават добрите отбори в Ѕългари€", каза щастлив »ван Ћепичев след мача.

 

"ѕодценихме ситуаци€та леко, но в кра€ на краищата момичетата на —амоков б€ха готови за този мач, докато нашите си мислеха, че ако се стегнат ще изл€зат от тази дупка в ко€то са ... цели€ мач вървеше за –илски, осем ... десет... пак осем ... а накра€ малко се стегнаха моите момичета и изравниха, но когато всичко беше кош за кош напрежението май дойде в повече на моите момичета, изневериха на играта си опитни наши състезателки... незнам... за пореден път ! ѕрав€т абсолютнио глупости в нападение, 4 грешки, не можеш да го вземеш мача така и губиш. “ова е ... —амбурска под вс€каква критика, Ќиколова също, —околан ... външните ми играчи също", коментира пък Ќиколай Ѕоруков.1 2 3 4 5 ... 152 ї
http://allstar.basketball.bg/
 Ћј—»–јЌ≈
Ќационална Ѕаскетболна Ћига
Ѕалкан
–ъст: 193 см
“егло: 92 кг
–ождена дата: 06-02-1993
ѕост:  омбо √ард (1-2)
март
MVP35
“очки20
Ѕорби6
јсистенции4
ќтнети топки5
ћинути26.1
√алери€
ѕартньори на клубовете
Molten

Fan Manager