А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Лукойл събира живота на Тодор Стойков в клип

Лукойл събира живота на Тодор Стойков в клип

Три дни ни делят от церемонията, която ръководството на 11-кратния пореден шампион на България Лукойл Академик организира в чест на своя голям лидер и капитан – Тодор Стойков. Те започва в събота (8 февруари) в 17,15 ч. в залата в Правец, непосредствено преди дербито срещу Левски от НБЛ.
Лукойл Академик иска да направи съпричастни всички фенове на играта, специалисти, представители на медиите, треньорите и играчите на двата отбора с наследството, което Стойков завещава на следващите поколения след себе си. Лукойл ще се опита да събере някои от най-паметните моменти от почти 20-годишната професионална кариера на Стойков в специален клип. Той вече е в процес на изработка.
За целта в залата в Правец ще бъде монтиран видеоекран, така че моментите, белязали живота на Тодор Стойков в Лукойл Академик да бъдат показани и припомнени и пред бившите му съотборници, и пред децата от школата на клуба, за които той винаги е бил пример за подражание.
Старателно подбраните кадри ще минат под музикалния съпровод на великото парче на Фреди Меркюри и „Куин“ – „Show must go on“ (б.а. „Шоуто трябва да продължи“) – песен, която подхожда на голям шампион и роден лидер, какъвто за българския спорт представлява Тодор Стойков.Решения на ДАС

Решения на ДАС

09.03.2020 15:26
1 2 3 4 5 ... 152 »
http://allstar.basketball.bg/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Черноморец Бургас
Ръст: 217 см
Тегло: 125 кг
Рождена дата: 20-09-1995
Пост: Център (5)
февруари
MVP38.5
Точки20
Борби15.5
Асистенции2.5
Отнети топки1
Минути33.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager