А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Папазов: Победихме корав съперник

Папазов: Победихме корав съперник

Треньорът на Левски Константин Папазов остана доволен от победата на своя отбор  срещу Рилски спортист в дербито на кръга на TESY НБЛ. "Победихме много корав съперник. Моето лично мнение е, че времето ще работи за тях, защото те имат изключително добра изходна позиция - имат атлети, млади момчета, които търсят своето място под слънцето и тук ще се учат. Все още им липсва отборният синхрон и постепенното нападение. Силната им страна е борбата в нападение, която днес ние до голяма степен ограничихме. Това е най-атлетичният отбор в лигата. Ние до голяма степен ограничихме двете им силни страни и това помогна.


Важна победа, особено както се развиват другите мачове. Виждате, че всеки може да победи всеки. През другата седмица ни предстои тежко гостуване на Черно море, един отбор със самочувствие. Смятам, че първенството е добро и интригуващо. Интересът трябва да бъде по-голям.


Надявам се интересът да става по-голям. Може да не играем кой знае какъв баскетбол, но се стараят всички отбори да участват в това първенство и да имат присъствие в него.


Има страшно много резерви в Чалмърс и Джоунс - двамата още не са на 100%. Те от тази седмица за първи път заедно работят с нас. Смятам, че те с тяхната класа, с ентусиазъм на българите и видимото им израстване смятам, че ще работим за подобряване на синхрона, а времето ще работи за подобряване на физическото състояние на Чалмърс и Джоунс.


Не съм се упреквал, когато съм правил селекция, защото винаги много детайлно сме разглеждали играчите, които привличаме. Убеден съм, че и сега сме направили добра селекция. Ние така сме научени да се борим докрай.", каза националният селекционер.Решения на ДАС

Решения на ДАС

09.03.2020 15:26
1 2 3 4 5 ... 152 »
http://allstar.basketball.bg/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Черноморец Бургас
Ръст: 217 см
Тегло: 125 кг
Рождена дата: 20-09-1995
Пост: Център (5)
февруари
MVP38.5
Точки20
Борби15.5
Асистенции2.5
Отнети топки1
Минути33.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager