А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Барчовски: Очаквах да победим, Атанас Радев: Прекалено млади сме

Барчовски: Очаквах да победим, Атанас Радев: Прекалено млади сме

Треньорът на Рилски спортист Росен Барчовски очаквано бе доволен от победата на своите на Берое в Стара Загора. "Нормална и очаквана победа за нас. Контролирахме резултата през цялото време. На няколко пъти губихме концентрация и по този начин пропуснахме да решим мача в по-ранен етап. Това се дължи, както на наши грешки в нападение и защита, така и на амбициозната игра на  Берое. Въпреки че са млад отбор ми харесаха със старанието си в отборен и индивидуален план. Независимо че разликата стана 20 точки смятам, че се получи приятен за гледане двубой.", каза бившият национален селекционер.

Колегата му начело на домакините Атанас Радев пък каза: "Според мен това не беше пълният потенциал на отбора ни. Ако говорим в проценти – 30-40%. Прекалено млади и неопитни сме. Все още не е ясно защо започваме добре първите 5 минути, а след това идва спад, докато не заиграем силно в последната част. Не мога да преценя дали се дължи на физическа подготовка, на подценяване или проблемът е психологически. За четвъртата част съм сигурен, че другия отбор започна малко по малко да се пести. По този начин изглежда, че ние правим кой знае какво. Специално за този мач предупредих момчетата, че в нападение можем да имаме някакво оправдание за слабите моменти, но няма как да се отнасяме така към защитата. Така или иначе два кръга не са достатъчни, за да си правим генерални изводи. Твърде рано е за това.

Относно мястото ни в таблицата - не бих могъл да давам прогнози. За момента всички са с големи амбиции. За мен е важно едно нещо – момчетата да играят добър баскетбол и да се развиват като състезатели. Класирането ще дойде от само себе си.

От гостуването във Варна очаквам победа. Ако ние, като треньори не вярваме  победата, как да накараме играчите да спечелят? Не мога да си представя, че ще изляза срещу някого с мисълта за загуба. Независимо дали, като играч, треньор или мениджър на този отбор. Опитваме се да втълпим това  и на баскетболистите си.", каза Радев.Решения на ДАС

Решения на ДАС

09.03.2020 15:26
1 2 3 4 5 ... 152 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Черноморец Бургас
Ръст: 217 см
Тегло: 125 кг
Рождена дата: 20-09-1995
Пост: Център (5)
февруари
MVP38.5
Точки20
Борби15.5
Асистенции2.5
Отнети топки1
Минути33.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager