Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Юлиян Радионов стартира с Ямбол в треньорството, започва с 8 нови

Юлиян Радионов стартира с Ямбол в треньорството, започва с 8 нови

Отказването на Юлиян Радионов и издигането му до поста старши-треньор, както и трансферът на Мартин Дурчев в Испания са основните моменти в тима на Ямбол за сезон 2013-2014 в TESY НБЛ.

През миналия сезон тимът завърши на пето място с 13 победи и 14 загуби в редовния сезон и загуби четвъртфиналната серия в НБЛ от Рилски спортист. С оглед селекцията и представянето на отбора, ямболии се очаква да бъдат сериозен съперник на четирите тима, които играха полуфинал миналата година, а тази отново направиха сериозни селекции. За тима няма да играят Мартин Дурчев и Иван Марчев, но ямболии върнаха Неманя Милошевич и се подсилиха с Уил Уокър, който миналата година игра в Берое, както и с Васил Кьосев, Станислав Славейков и Сергей Цветков.

Нови в отбора са: Уил Уокър, Дериъс Гилмор, Георги Сираков, Васил Кьосев, Станислав Славейков, Сергей Цветков, Пол Бюторак.

В отбора остават: Иван Тенев, Стойо Чолаков, Неманя Милошевич, Станислав Говедаров, Андрей Иванов, Стоян Петков и юношите Косьо Великов, Цветан Ревански и Росен Иванов.

Отбора напуснаха: Мартин Дурчев, Зоран Кашчелан, Юлиян Радионо, Иван Марчев, Браян Ормън.1 2 3 4 5 ... 166 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
декември
MVP32
Точки21
Борби9.6
Асистенции5.2
Отнети топки1.6
Минути30.2
Галерия
Партньори на клубовете
Molten