Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Национална Баскетболна Лига представи новия си Генерален спонсор, TESY дава името си на мъжкото първенство

Национална Баскетболна Лига представи новия си Генерален спонсор, TESY дава името си на мъжкото първенство

Фикосота Холдинг е новия официален спонсор на Национална Баскетболна Лига. Първенството при мъжете от този сезон ще носи името ТESY НБЛ, а сред спонсорите на шампиоаната са и две от другите марки на компанията – Кубети и Тертер.

Новината обявиха на специална пресконференция днес Главният мениджър на лигата Иван Ценов и Изпълнителният директор на Фикосота Жечко Кюркчиев.

„Не за първи път Фикосота помага на баскетбола. Благодарни сме, че отново ще работим с тях. Моля всички да назовават първенството с новото му име TESY НБЛ“, обяви Ценов.

„Баскетболът е нещо, в което ние, във Фикосота, сме влюбени отдавна. Както знаете, преди време имахме отбор в първенството, но всъщност никога не сме прекъсвали връзката. В момента в държавата ни липсват каузи, смятаме, че спортът може да бъде една такава. Радваме се, да сме част от този екип“, сподели пък Жечко Кюркчиев. Той уточни, че засега контрактът е за 1 година.

Своите благодарности към Фикосота Холдинг изрази и президентът на БФБаскетбол Георги Глушков. „Благодарим, че с помощта на TESY миналата година спасихме цял един набор. Националният отбор до 20-годишна възраст игра целия сезон в НБЛ, а след това изпълниха и задачата си – да останат в елита на Европа. Щастлив съм, че сътрудничеството ни  се развива“, каза Глушков.1 2 3 4 5 ... 178 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten