јкадемик ѕловдивЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ича„ерноморец Ѕургасямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

 метът на ƒимитровград »во ƒимов: »махме традиции в баскетбола, над€вам се да ги възстановим

 метът на ƒимитровград »во ƒимов: »махме традиции в баскетбола, над€вам се да ги възстановим

Ќа специална пресконференци€ кметът на ƒимитровград »во ƒимов и главни€т мениджър на ЌЅЋ »ван ÷енов представиха новата инициатива на лигата - предсезонен женски турнир за  упата на кмета на ƒимитровград. Ќадпреварата се организира съвместно от ЌЅЋ и ќбщина ƒимитровград, като в не€ ще участват четири от елитните отбори у нас, представители на ЌЅЋ жени – ƒунав 8806, Ѕерое —тара «агора, ’асково 2012 и –илски спортист.
"ƒимитровград е баскетболен град. «наете, имахме традиции в този спорт, имахме много силен отбор преди години. Ѕ€хме и домакини на ежегоден турнир за младежи. Ќад€вам се този спорт да се завърне в града. “ози турнир е страхотна иде€, ко€то искаме да доразвием и дано се превърне в традици€", сподели градоначалникът.
"»скахме турнирът да събере всички отбори от ЌЅЋ ∆ени и да попул€ризираме първенството, да направим празник. «а съжаление н€кои отбори вече имаха планирани контролни мачове, а други отказаха по други причини. ѕо време на надпреварата ще направим и семинар специално за хората, които се занимават с маркетинг и реклама в клубовете, защото, както знаете, в наредбите за ЌЅЋ това влезе наличието на такъв служител вече изискване за всички. ¬реме е да променим мисленето и начина си на работа в баскетбола", допълни »ван ÷енов.
∆реби€т за турнира определи, че в първи€ двубой ще се срещнат Ѕерое —тара «агора и ’асково 2012. “ози двубой ще е от 15 часа на 9 октомври. ќт 17 часа на терена ще изл€зат тимовете на ƒунав 8806 и –илски спортист.1 2 3 4 5 ... 178 ї
 Ћј—»–јЌ≈
ЌЅЋЌ€ма изиграни срещи
√алери€
ѕартньори на клубовете
Molten