Академик ПловдивБалканБероеЛевски Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасШуменЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен - Берое (76:89) - кой какво каза

Спартак Плевен - Берое (76:89) - кой какво казаМартин Сотиров, Берое:

"Добре започнахме да играем. Имахме някои грешки. Още не сме съвсем сработени, но малко късно започнахме всички заедно да тренираме. Мисля, че тази победа дава малко вятър в платната, както се казва. 

Свикваме вече един с друг. Това беше проблемът, защото почти целия отбор е нов. Разбира се, трябва ни още време, но с тази победа добре започваме сезона. Надявам се да продължаваме така. 

Преди да играем със Спартак на турнира в Плевен, играхме още един двубой у дома с тях. Тогава бяхме без Антон Кук. Оттогава минаха 10 дни, а това е достатъчно време някои неща да се оправят. Бяхме добре подготвени за мача, знаехме срещу кого играем и какво да очакваме. Със сигурност ще ставаме по-силни."

Александър Дяковски, старши-треньор на Спартак Плевен: 

"Определено тежък старт, но с оглед на това, което показахме, нищо изненадващо. Може да е изглеждало в един момент, че те имат повече желание, но това е така, защото в голяма част от срещата нашата игра не се получаваше. В нападение не движихме топката. Те играят в голяма част от времето със смени и трябва да движим повече топката, а не да разчитаме на един на един в последните секунди на атаката. Това като цяло е ниско процентно и не натоварва защитата. Това води до лесни транзиции за другия отбор, който много добре тича на бърза атака и се възползваше. В защитата най-големият ни проблем днес бе борбата. Те имат 18 точки от втори шанс."

Симеон Илиев, Спартак Плевен: 

"Тежка загуба. Като цяло нищо не се получи от това, което играхме днес. Нападението много тежко вървеше. В защита бяхме просто под всякаква критика. Надбориха ни. В нападение имат над 15 борби. За мен защитата е по-важна в момента от нападението. Берое е силен отбор и ще бъде сериозен фактор в първенството. Най-важното е да се съберем в пълен състав и да тренираме заедно."

Решения на ДАС
10.11.2021 10:20
Решения на ДАС
1 2 3 4 5 ... 184 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски
Ръст: 208 см
Тегло: 111 кг
Рождена дата: 08-09-1990
Пост: Център (5)
ноември
MVP27
Точки19.7
Борби12.7
Асистенции1.3
Отнети топки1
Минути23.8
Галерия
Партньори на клубовете
Molten