Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Рилски спортист - Левски Лукойл, втори финален плейоф - кой какво каза

Рилски спортист - Левски Лукойл, втори финален плейоф - кой какво казаЛюдмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):

„Борихме се и положихме адски много усилия днес. Имахме проблем на позиция 4, опитахме се да компенсираме, но не се получи. Имахме много слаби проценти в нападение 38% общо. 30% за три точки, изпуснахме 10 наказателни удара. Това се дължи и на защитата на Левски, но като че ли бяхме по-напрегнати заради това, че гонехме задължителна победа. Позволихме пак високите им - Тасич и Бенсън да ни създадат проблеми. Брейзълтън, гардът, също направи много силен мач. Вкара трудни стрелби и общо 20 точки, които бяха много тежки. Те пък лимитираха Брендън Браун и като събереш абсолютно всички тези неща, беше логично. Смятам, че имаше повече усилия и енергия в защита днес, но пък нападението ни беше по-слабо. Няма предаване! Отиваме в София да опитаме да спечелим третия мач. Трябва да се възстановим. Липса ни играта на Алекс, който е основен играч, имаше липси днес, които трябва и ще се опитаме да компенсираме. Изобщо не се предаваме, ще се борим за победа в третия мач, в София.”

Константин Папазов (старши-треньор на Левски Лукойл):

„В 24-та минута Тасич и Бенсън ни бяха с по 4 фала, но успяхме да издържим. Минахме през тежки кризи, но успяхме без тези двама играчи, които са ключови и липсваха в големи моменти. Изключително включване на Йордан Минчев и сега наистина направихме важна крачка. Рилски спортист е ммного добър отбор. Побеждавал ни е в София и те няма да спрат да искат, и да вярват, че могат да спечелят шампионата. В София ни чака още по-тежка битка. Там обаче аз разчитам на синя България, защото видяхте и денс каква коректна обстановка имаше и от страна на домакините, и на нашите фенове. Силно се надявам такава да бъде и в София. Аз все пак силно се надявам, че ако продължим с тази игра, и добавим това, което може синята публика, ще имаме доста сериозно предимство. Едно голямо заключение трябва да направя. Не съм се съмнявал в характера на този отбор”.

1 2 3 4 5 ... 178 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten