Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Рилски спортист - Академик Пловдив, полуфинал 2 - кой какво каза

Рилски спортист - Академик Пловдив, полуфинал 2 - кой какво казаЙордан Янков (старши-треньор на Академик Пловдив):

„Не мога да кажа, че преломният момент е бил в техническото нарушение в края на първото полувреме Осъзнавам, че сме неприятен отбор, нормално е всеки да изпитва затруднения срещу нас. Ние направихме грешки, нямаме и опита, едно е да играеш с един фаул, едно с три. Първата четвърт тук днес нямаше общо с първата преди два дни. Представихме се на високо ниво, но за съжаление мачът протече по този начин. Не мога да обвиня Вучица, той ще дава тепърва на отбора. Искам да кажа само, че виждам страхотно израстване в целия отбор, приятно изненадан съм, че в плейофите, във Финалната четворка на Балканската лига, играем много добър баскетбол" .


Джахи Карсън (Академик Пловдив):

 

„Искам да кажа, че преди всичко, че между нас със Брендън Браун няма нищо лично. Дори мога да споделя, че  сме от един град, познаваме се от деца и просто се състезаваме винаги. Относно мача смятам, че не играхме нашата игра през второто полувреме. Много е трудно сега, малко хора успяват да се върнат от 0-2, но не е невъзможно. Играем много добре на наш терен, играхме вече седем части добър баскетбол и от Рилски трябва да знаят, че няма да им е лесно в нашата зала."
 

Любомир Киров (треньор на Рилски спортист):

 „Казах на полувремето на момчетата, че това, което показахме преди почивката не е нашият отбор. Нападението ще ни дойде. До полувремето бяхме вкарали 44, но бях сигурен, че като стегнем защитата и покажем характер там, когато покажем здрава, физическа защита нещата ще се променят. Това си пролича второто полувреме. Те вкараха 33 точки. Толкова ни вкараха само първата част, а след почивката за цялото полувреме им дадохдем да вкарат 33. Аз ви казах, че Нико Карвачо е изключителен играч и бях сигурен, че днес ще бъде тотално  различен от това, което показа онзи ден. Отборът на Пловдив е много добър отбор. Разполага с двама добри треньори. Онзи ден играха по един начи, днес по друг. Сигурен съм, че в понеделник, в Пловдив, ще имат трети вариант, но гарантирам, че нашият отбор ще бъде готов. Ние обичаме да играем бързо и не се притесняваме, ако се опитат да налагат този стил, защото ние отиваме в Пловдив, за да затворим серията.“

 
Нико Карвачо (Рилски спортист):

 „Знаем какъв отбор сме, ние сме победители от редвония сезон и има причина за това. Още в съблекалнята си казахме, че можем да играем по-добре, през второто полувреме. Започнахме да играем по-добре, особено в защита, и нещата се получиха. Не знам колко мача ще изиграем до края, хубаво е да имам дабъл-дабъл, но по-важното е да помагам на отбора да спечели. Нашият отбор става все по-силен, видя се и днес, имаме добра отборна химия, играхме силно, физически, ще се опитаме да направим същото и в третия мач." 

1 2 3 4 5 ... 177 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten