Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Един играч бе глобен за Техническо нарушение от ДАС

Един играч бе глобен за Техническо нарушение от ДАСЕдин играч от отборите в НБЛ бе глобен за Техническо нарушение на последното заседание на Дисциплинарния административен съвет (ДАС) към НБЛ.

Членовете на съвета разгледаха доклада на г-н  Петър Цачев - дежурен представител на БФБ от среща № 75 между отборите на БК „Рилски спортист“ и БК „Левски Лукойл“, проведена на 01.03.2021 г. в гр. Самоков. Въз основа на доклада, на основание чл. 15, ал. 1 във връзка с чл. 25, ал. 1 от Дисциплинарно-административните правила (ДАП) на НБЛ, предвид липсата на депозирано от заинтересованите лица възражение по см. на чл. 18 от ДАП, Дисциплинарно-административният съвет реши

Налага на Тайрън Брaзeлтън, състезател с № 3 от отбора на БК „Левски Лукойл“, глоба в размер на 300 (триста) лева на основание чл.34, т.3 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща № 75 между отборите БК „Рилски спортист“ и БК „Левски Лукойл“, проведена на 01.03.2021 г.

На основание чл. 27 от ДАП, решението подлежи на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен срок от уведомяването за същото.

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, състезателят с № 3 от отбора на БК „Левски Лукойл“ – Тайрън Бразелтън – е извършил техническо нарушение, изразяващо се в оспорване на съдийско отсъждане. Нарушението е трето за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.

1 2 3 4 5 ... 177 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten