Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Ямбол – Берое – кой какво каза

Ямбол – Берое – кой какво казаЛюбомир Минчев, старши-треньор на Берое:

“Доволен съм, че победихме. На моменти играхме много добре. Ямбол е един от отборите, които в последния месец показва постоянство в добрата си игра. След победата им над Пловдив за нас днес беше важно за класирането ни да вземем мача. Така че съм доволен.”

Павел Маринов, Берое:

“Ямболският отбор доби самочувствие след последните няколко мача и това си пролича още в началото на срещата. Радвам се, че успяхме да намерим ритъма си в защита, специално във втората част. Това и отбелязаните 7 точки преди тройката в последната секунда, се оказаха според мен решаващи за развоя на мача.”

Тони Дечев, старши-треньор на Ямбол:

 “Днес две лоши части - втората и третата, ни лишиха от това да стоим близо до квалитетния противник. Никой не си е мислил, че този мач ще е лесен, независимо, че ги победихме на техен терен. Загубихме организацията си, поставиха ни под пресираща защита и напрежение. Когато нашият отбор не играе добре в нападение, не ни се получават нещата и в защита. Днес се случи точно това и естествено, не успяхме с нищо да компенсираме многото грешки. Грешките обикновено се компенсират с добра защита, с откраднати топки и с борба в нападение. Ние днес в тези елементи не бяхме на ниво. Поздравявам отбора на Берое за победата. Поздравявам и моите момчета за минутите, в които играха добре. Нищо друго не ни остава, освен да се готвим за следващия мач и в него да бъдем по-добри.”

Андрей Иванов, Ямбол:

“Започнахме мача добре. За съжаление, когато Берое премина към по-агресивна игра, не успяхме да се адаптираме. Не се справихме със защитата им. Допуснахме грешки и пропуснахме ситуации, а те ни отговориха с кошове от бързи атаки.Така че намирам победата на Берое за заслужена. Доста е сгъстена програмата, имаме малко дни до следващия мач, но се надявам всички да се възстановим и разбира се, отиваме в Бургас за победа."

1 2 3 4 5 ... 168 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
януари
MVP28
Точки18.3
Борби9
Асистенции3.7
Отнети топки2.3
Минути32.3
Галерия
Партньори на клубовете
Molten