Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Спартак Плевен – кой какво каза

Левски Лукойл – Спартак Плевен – кой какво казаЧавдар Костов, Левски Лукойл:

„Добър мач за нас. Трябваше бързо да покажем друго лице и да победим. Подходихме много сериозно към този двубой, влязохме в него с необходимата агресия и нещата си дойдоха на мястото. Контролирахме събитията на терена от първата до последната минута и напълно заслужено стигнахме до успеха."

Константин Папазов, старши-треньор на Левски Лукойл:

"За нас беше важно след загубата в Бургас възможно най-бързо да се върнем на терена като победители. Щастлив съм, че го направихме, но най-вече, че се опазихме от контузии, което беше другата ни цел - да бъдем здрави. Разбира се, че има още много над какво да работим и сега ще имаме на разположение две седмици, в които да го направим, за да се върнем след паузата по-силни, по-уверени в себе си и по-постоянни."

Димитър Маринчешки, Спартак Плевен:

 "Слаб мач за нас. Не успяхме да отговорим на агресията на Левски. Не сме готови да играем в подобен цикъл през три дни и да бъдем конкурентноспособни срещу отборите от Топ 4. Сега просто не ни остава нищо друго, освен да се стягаме и да покажем по-добро лице в следващите мачове. Предстоят двубои срещу преките ни конкуренти за разпределение на по-задните места в класирането и вярвам, че срещу тях ще играем по-добър баскетбол, с повече качество и това ще ни донесе и необходимите победи."

Александър Дяковски, старши-треньор на Спартак Плевен:

"Влязохме в мача с много ниска енергия, а Левски - точно обратното. Ние го очаквахме, защото след мача с Черноморец и загубата им, беше ясно, че ще са пределно мотивирани да се докажат. Трудно ни вървеше играта в нападение, получихме страшно много точки на транзиция през първото полувреме, това вдигна разликата драстично. Момчетата от Левски взеха да се чувстват комфортно на терена и до края на мача той просто се доиграваше."

1 2 3 4 5 ... 168 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
януари
MVP28
Точки18.3
Борби9
Асистенции3.7
Отнети топки2.3
Минути32.3
Галерия
Партньори на клубовете
Molten