Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Левски Лукойл, кой какво каза

Спартак Плевен – Левски Лукойл, кой какво казаКонстантин Папазов – старши-треньор на Левски Лукойл:

“Безспорно Спартак винаги играе добре срещу нас. Левски е голям дразнител като име, отделно те са по-освободени. Днес се бориха. Това е отбор, срещу когото нито за момент не трябва да се отпускаш. Те имат добро нападение, но имат и проблеми с ротацията. Имаше моменти, в които можехме да ги прекършим, но те не се отказваха и се бориха. Ако така играят, както срещу нас, със сигурност ще спечелят повече. В никакъв случай не смятам, че е подценен Спартак. Старахме се. Допуснахме малко повече точки от нормалното, но това го отдавам повече на тяхното добро нападение, не толкова на наша слаба игра в защита. Може би резултатите на Спартак досега са довели до някакво спокойствие в моите играчи. Не сме играли безотговорно в никакъв случай. Победата е важна. Разликата е прилична. Познавайки стила на Спартак, не мога да съм спокоен при 10-12 точки разлика за нас. Този отбор може в рамките 2-3 минути да те нокаутира.

Смятам, че Балкан ще дойде максимално мобилизиран. Те разполагат с много добър състав и при всички случаи резултатите им са изненадващи. Балкан има много голям потенциал и тепърва ще го показва. Могат да победят всеки един отбор в България по всяко време. Надявам се и двата отбора да играем добър баскетбол. Искам да играем добре и да спечелим.”

Чавдар Костов –  Левски Лукойл:

 “Очаквахме доста тежък мач. И двата отбора са в скъсени състави. Имаше едно бавно темпо. Не можахме да наложим нашия стил. Така си вървеше мачът от самото начало – кош за кош. Направихме по-голяма разлика, тъй като имаме малко по-опитни играчи от тях и така успяхме да победим. Срещу Балкан излизаме за победа.”

 Александър Дяковски – треньор на Спартак Плевен:

 “В този мач играхме най-добре, особено в нападение. Днес имаше много желание. В предишните случаи, когато ни повеждаха с разлика, се получаваше един срив, а днес съм щастлив, че това не се случи. Именно това ни помогна да се върнем в мача. Имаше един момент, в който имахме няколко неуспешни атаки, а в същото време ни вкараха няколко лесни коша след борби в нападение. Там разликата стана над 10 точки. Благодарен съм на момчетата, че показаха такова желание в този двубой. Надявам се и в бъдеще да го демонстрират, защото само по този начин имаме шанс да бъдем конкурентни.”

Любен Пасков – Спартак Плевен:

 
“От мач на мач изглеждаме все по-добре и по-добре. Тренираме все по-добре. Може би, ако имаше днес публика, нещата щяха да се развият по различен начин. Все пак, публиката е нашият шести играч, но това е за всички, не само за нас. Всеки иска да победи най-добрия. Съжалявам, че не успяхме. В последната четвърт ключова беше класата на играчите на Левски и наши прибързани решения и стрелби. С времето обаче нещата ще си дойдат на мястото.”

1 2 3 4 5 ... 174 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
НБЛ
Рилски спортист
Ръст: 175 см
Тегло: 76 кг
Рождена дата: 18-09-1991
Пост: Плеймейкър (1)
март
MVP23.3
Точки18.5
Борби3
Асистенции5
Отнети топки1
Минути23.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten