Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Черноморец – кой какво каза

Левски Лукойл – Черноморец – кой какво казаКонстантин Папазов, старши-треньор на Левски Лукойл

„Радвам се на успеха. В дълги периоди от мача играхме много силно. Използвахме своите предимства. Особено в играта на нисък пост с Тасич. Във втори пореден мач имахме успешна стрелба от тройката. Особено, докато бяхме свежи, вървеше с 60%, което е много добър атестат.

Голям проблем имаме със скъсяването на ротацията. Въпреки че младите досега винаги са били полезни, днес нямахме много възможности. Когато днес разликата достигна 20 точки и трябваше да завъртя състава и да ги освежа, ние допуснахме елементарни пропуски под коша, контраатаки, които върнаха разликата. Това ограничи възможностите.

Благодаря за характера, който проявиха. Надявам се при Бразелтон да е чиста настинка, за да може да бъде полезен в следващите мачове."

Данило Тасич, Левски Лукойл:

„Беше труден мач. Доста скъсена е нашата ротация. Но успяхме да победим. Продължаваме с подготовката за следващия мач. Сега програмата е доста сгъстена. Готвим се за Плевен. Трябва да забравим днешния двубой възможно най-скоро.“

Васил Евтимов, старши-треньор на Черноморец:

„В този мач играхме добър баскетбол в продължение на 20 минути. В момента не сме готови да играем 30 минути. Особено срещу отбор като Левски. Още преди мача казах на моите момчета, че трябва от самото начало да бъдем готови. Както видяхме мачът започна 16:4. Когато стана 20 точки за противника, беше много трудно да се върнем. Особено като сме гости. Трябва да спомена, че контраатаката ни беше много добре, вкарахме 26 точки. Но имаме 15 грешки. Исках да имаме 10. Казах, че ако искаме да спечелим мача, трябва да спечелим борбата. В момента, в който отборът на Черноморец започне да побеждава в този елемент, ще има и много по-добри резултати. Ние загубихме борбата – 46:40. Имахме много лош процент от тройката – 21. Ние сме отбор, който има най-малко по 7-8 тройки на мач. Днес просто не успяхме да вкараме шутовете. И другото, което ме притеснява – имаме само 6 наказателни удара. Трябва да сме по-агресивни. Мисля, че с времето ще стане. Не сме играли мач от един месец. Преди това играхме три мача за една седмица. Нямаме никакъв ритъм. В края на този ще трябва да седнем и да си направим равносметка. Сега влизаме в тренировъчен процес, също с много мачове. След тези две-три седмици ще можем да си направим равносметка.“

1 2 3 4 5 ... 174 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
НБЛ
Рилски спортист
Ръст: 175 см
Тегло: 76 кг
Рождена дата: 18-09-1991
Пост: Плеймейкър (1)
март
MVP23.3
Точки18.5
Борби3
Асистенции5
Отнети топки1
Минути23.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten