Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Академик Пловдив – кой какво каза

Левски Лукойл – Академик Пловдив – кой какво каза

Йордан Янков (старши-треньор на Академик Пловдив)

“През второто полувреме започнахме да имаме спадове в играта. Левски започна да се адаптира по-лесно към нашата защита и това беше моментът, в който аз трябваше да променя нещо, но не го направих. Направихме и някои ключови грешки, чрез които се вдигна разликата.

Доволен съм от момчетата. Всеки, който влезе, даде всичко от себе си, но може би бяхме прекалено агресивни, защото още от 7-мата минута в двете заключителни части влязохме в бонус. Трябва да работим върху ротациите в защита и помощта. Преди следващия мач с Берое имаме цяла седмица да работим и да се подготвим."

Васил Бачев: (Академик Пловдив)

 "Изиграхме добро първо полувреме. Второто определено не бяхме толкова агресивни в защита, ротацията ни не беше на нужното ниво, а отборът на Левски много добре движeше топката и имаха много отворени шутове, които вкараха. В същото време имахме прибързани решения в нападение, което определено не ни помогна в мача."

 Константин Папазов (старши- треньор на Левски Лукойл)

 "Изиграхме много добър мач в нападение, независимо, че бяхме в друга зала, а не в "Универсиада", където тренираме и обикновено домакинстваме. Победите, които постигнахме до момента над Рилски спортист и над Берое безспорно ни вдъхнаха самочувствие.

 Въпреки това, подходихме много сериозно към двубоя с Академик Пловдив. Те са много добър отбор и доказателството за това е силната им игра и срещу Рилски спортист, и срещу Берое. Голямата разлика, с която спечелихме накрая не бива да заблуждава никого.

 В дълги периоди от срещата нещата бяха равностойни и момчетата от Академик се бореха и стояха достойно на терена, за което искам да ги поздравя."

Христо Захариев (Левски Лукойл)

“Получи се много добър мач. Академик тази година имат много добър състав. Първото полувреме беше равен мачът, но второто полувреме заиграхме по-бързо с по-здрава защита и успяхме да ги пречупим и да натрупаме разлика. Започнахме сезона с три победи срещу силни съперници и се надявам да продължим в същия дух."


1 2 3 4 5 ... 177 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten