Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Балкан - кой какво каза

Спартак Плевен – Балкан  - кой какво каза

Йовица Арсич (старши-треньор на Балкан):

„Знаех, че ще имаме проблеми заради липсата на контроли и мачове. Това ни е първият след 15-20 дни, което е дълъг период. Ние нямаме достатъчно състезатели, не можем да тренираме 5 на 5 на тренировката, но като стегнахме защитата, нещата си дойдоха на мястото. 

Никой не е в оптимална форма в началото на сезона. Гледах и други мачове, всички отбори играят с много грешки, но така е в началото, докато се сработят. Очаквам всички да са на по-високо ниво след месец. По принцип съм доволен. Плевен не играеше много агресивно в защита и това малко улесни работата ни. Очаквах мачът да е по-оспорван, но те нямаха ден и не вкарваха това, което по принцип правят много успешно и затова се справихме.“

Николай Грозев (Балкан):

 
“Доста убедителни бяхме в този мач заради добрата ни игра в защита, а оттам и се получиха нещата в нападение. Оттам дойде и голямата разлика. В плана ни бе да ограничим стрелбата им за три точки и мисля, че до някаква степен се получи.”


 
Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 
“Днес имаше сблъсък с товарния влак. В края на втората част ни направиха серия от 20:4 или нещо подобно. Това определено понижи настроението на почивката, но въпреки това, в съблекалнята коментирахме как трябва да отворим мача. Ако им дадем да вкарат 2-3 безответни коша, всичко ще приключи рано. За съжаление точно това стана. Не бяха изтекли още две минути, а взехме таймаут. Там всичко свърши.

Сменихме защитата в края, защото в един момент нямаше кой да влиза, бяхме закъсали с фаулове и наистина щяхме да останем с четирима човека.

И на миналия мач с Берое грешките бяха основната причина, поради която загубихме. Пак сме с над 20, което срещу отбор като Балкан, а и срещу който и да е, няма какво да искаме.

Паузата от една седмица без мач идва доста навреме. Има момчета, които са много далеч от 100-те процента. Надявам се Радослав Кочев и Венелин Христов също да се възстановят до мача с Варна. Готвим се за много сериозен сблъсък."

1 2 3 4 5 ... 177 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten