Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Ямбол – Черно море Тича – кой какво каза

Ямбол – Черно море Тича – кой какво казаТони Дечев (старши-треньор на Ямбол):

„Мач, който, смятам, че изцяло контролирахме, независимо, че не беше от най-красивите. Отново показахме слабост при грешките, но важното е че като старт на сезона победихме и то с добра разлика. Всички момчета успяха да участват в мача. Стараха се, имаше енергия и желание. Имаше и положителни емоции, което е много добре и това ме радва."

Андрей Иванов (Ямбол):

„Подготвихме се много добре за този мач. Цяла седмица тренирахме целенасочено. Свършихме много работа. Знаехме, че ни чака много труден мач. Мачът, който изиграхме с тях по време на подготовката, го загубихме и имахме страшно много проблеми. Радвам се , че победихме пред наша публика при моето завръщане в Ямбол. Надявам се, че ще продължим така здраво да работим. Всички да сме здрави и да си взимаме нашите мачове.“

Галин Стоянов (старши-треньор на Черно море Тича):

Определено не влязохме добре в мача. Първата част даде тон за нашето поведение в нападение. Идеята ни бе да се противопоставим на очакваното от нас агресивно поведение в защита от тях, но се оказа, че личното предпочитание бе по-силно от това, за което се готвихме като отбор. Така се получиха проблеми и от към борбите и като движение на топката.

За втори пореден  мач виждам едно и също. Има голяма разлика при точките на контраатака, точките от втори шанс и тези две неща дават разликата в мача. Явно не можем да си направим добре изводите. Всеки подценява нещата повече от колкото трябва и страдаме от една и съща болест втори мач поред.

За мое съжаление, още една голяма слабост са точките в правоъгълника, които допускаме. Да, много от тях дойдоха след контра атака, но като цяло не бяхме успешни в подкошието. Много топки, които бяха в ръцете ни и около нас нямаше голяма съпротива пропускахме да отбележим и това много тежи.

През целия мач разликата бе 12-13 точки за Ямбол. В един момент в третата част успяхме да се върнем. Точно тогава няколко грешки както в нападение, така и в защита, върнаха разликата на 19 и колкото и вече да опитвахме бе много трудно на направим каквото и да е друго.
Въобще не ми допаднаха духът и агресията на нашия отбор и как се справихме с агресията от страна на Ямбол. Това определено ми направи много лошо впечатление. Надявам се самите играчи да осъзнаят, че няма тактика която да компенсира агресията ти и поведението на игрището.“

Пламен Алексиев (Черно море Тича):

„Ужасен мач за нас. С оглед показаното на терена, не само  че нищо не се получаваше така като го искахме, но и като че ли не ни се играеше. Нямахме желание за игра. Най-вероятно това ще донесе някакви последици. Надявам се, че полека лека ще излезем от дупката, в която сме влезли след този мач.“

1 2 3 4 5 ... 178 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten