јкадемик ѕловдивЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ича„ерноморец Ѕургасямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

»грач от ѕърва Ѕундеслига се включва в Ѕ‘Ѕ е-баскет лига

»грач от ѕърва Ѕундеслига се включва в Ѕ‘Ѕ е-баскет лига

ƒжарел –айшел, който играе за състава на „–аста ¬ехта“ от ѕърва Ѕундеслига, се записа за участие Ѕ‘Ѕ е-баскет лига, организирана от Ѕългарска федераци€ по баскетбол. 28-годишното леко крило е играл също за Westchester Knicks в ЌЅј G-лига и по време на л€тната лига на асоциаци€та е бил в състава на Golden State Warriors. –айшел се включва в Ѕ‘Ѕ е-баскет лигата по покана на нейни€ администратор ¬иктор ¬ладов, с който са били съперници в Ѕундеслигата и ЌЅј G-лига.

 

«аписването за участие в Ѕ‘Ѕ е-баскет лигата протича при изключително гол€м интерес. «а по-малко от 18 часа от неговото начало регистрационната форма на сайта на Ѕ‘Ѕаскетбол беше попълнена от 120 души. «аписването приключва в недел€ (05.04.2020 г.) в 19:00 часа, но колкото по-рано бъде попълнена регистрационната форма, толкова по-гол€м е шансът състезател€т да играе с желани€ от него български отбор.

 

Ѕ‘Ѕаскетбол е първата българска спортна федераци€, ко€то организира електронен вариант на своето първенство. ƒвубоите ще имат онлайн стрийминг, но федераци€та води разговори и за телевизионно излъчване на живо на н€кои от срещите. “урнирът ще се проведе на игрова конзола PlayStation4 и ще е базиран на играта NBA2K20, но в специална верси€, ко€то позвол€ва всички състезатели да игра€т с български отбори. ¬сички състави в играта ще бъдат с оригиналните си баскетболисти, но ще бъдат приравнени с рейтинг 80, за да н€ма привилегировани участници.ƒј— - решени€
16.11.2020 12:51
ƒј— - решени€
1 2 3 4 5 ... 160 ї
 Ћј—»–јЌ≈
ЌЅЋ
Ћевски Ћукойл
–ъст: 208 см
“егло: 105 кг
–ождена дата: 15-07-1993
ѕост: “ежко крило - Ћек ÷ентър (4-5)
октомври
MVP29.3
“очки20
Ѕорби11.3
јсистенции4.3
ќтнети топки1
ћинути34.3
√алери€
ѕартньори на клубовете
Molten