НОВИНИ
 

Рилски спортист – Черноморец (98:66) – кой какво каза

Рилски спортист – Черноморец (98:66) – кой какво каза

Йордан Колев (старши-треньор на Черноморец):


„Разликата между двата отбора е очевидна. Нивото на Рилски спортист е много над нашето ниво, изглежда през първите две части ни бяха и подценили, а ние успявахме да държим нещата до един момент под контрол. В третата част обаче домакините заиграха по-агресивно, а ние започнахме да допускаме грешки, падна ни процента на стрелба и просто в един момента разликата се вдигна, и ние като че ли се предадохме. Истината е, че разликата между техните играчи и нашите е доста по- различна, а ние не сме и в пълен състав, ако това е някакво обяснение. Все пак мисля, че играчите, с които разполагаме, в първото полувреме показаха най- доброто от себе си, след което изгубихме концентрация и организация, защото те активизираха своята защита и поради тази причина се стигна до този резултат“.


Роберт Георгиев (Черноморец):


„За мен най-голям проблем в мача за нас се оказа липсата на пойнт гард. Джамал, който беше известно време в родината си заради проблеми с визата, отсъстваше и трябваше някой да го замести. Треньорът ми гласува доверие, но явно се вижда, че това не е моята позиция. Все пак смятам, че се учим с времето и мачовете, и се надявам в бъдеще да покажем по-добри игри“.


 Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):


„Започнахме малко по-бавно, те са освободени психически и играха добър баскетбол в първата част, след което по-дългата ни ротация и агресията в защита започнаха да дават разлика. Особено във втората и третата част, когато ние успяхме да натрупаме по-голяма преднина. Радвам се, че всички играчи от нашия тим взеха участие в мача и играха на високо темпо. Доволен съм и смятам, че постигнахме добра и важна победа за нас. Сега започваме да се готвим за следващия двубой, който ни предстои другата седмица. Поздравявам отбора на Бургас и им желая успех в следващите мачове от първенството“.


Златин Георгиев (Рилски спортист):


„Добра победа за нас. Отборът на Черноморец успя да ни затрудни в първата четвърт, след което заиграхме по-агресивно в защита, а те като че ли се и поумориха, от което се възползвахме и вдигнахме разликата.  Поздравявам отбора на Бургас и им желая успех в следващите кръгове“.1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten