НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Рилски спортист (79:101) – кой какво каза

Спартак Плевен – Рилски спортист (79:101) – кой какво каза

Йордан Бозов (Рилски спортист):

 

“За нас ще бъде важен този трети етап на първенството, да можем да добием самочувствие преди плейофите, защото резултатите ни не са такива, каквито искаме да бъдат. След разочарованието за Купата ми се иска да завършим сезона подобаващо и да направим най-доброто класиране преди това. Тренирахме сериозно през последните седмици и се надявам целия този труд да ни се върне в края на сезона.”

 

Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):

 

“Първата и третата част бяха ключови за финалния резултат. Лимитирахме в началото един много добър отбор в нападение, какъвто е Спартак, същевременно на нас ни се получаваше нападението. Имахме като основна идея преди двубоя да използваме предимството си под коша. Имаме 54 точки в подкошието със 71% от средно разстояние. В защита това, което имахме като план се осъществи в голяма част. Като цяло съм доволен, че победихме с разлика. Не е имало нерви в това отношение и всички успяха да получат игрово време.”

 

Николай Маринов (Спартак Плевен):

 

“Със сигурност не сме очаквали така да започнем третия етап. С идването на нов играч добихме малко повече увереност, но явно това е реалността. През последния месец наблягахме на физическа подготовка, явно сега трябва да се настроим баскетболно.”

 

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 

“Отворихме третата част с две грешки и допуснати два лесни коша и за съжаление така и продължи с много тежки нападения. Те се възползваха от това и ни вкарваха лесни кошове. Оттам стана и разликата. Когато имахме подем се опитахме да наложим темпо в мача, защото знаехме, че и Рилски поддържа тяхното през голяма част от мачовете. Оттам се върнахме в мача през втория период, когато имахме бързи нападения. През другото време съперникът имаше тотален контрол.”1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten