Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

В Ямбол: Работим за промяна

В Ямбол: Работим за промяна

Позитивно остава треньорското ръководство на Ямбол след загубата на тима в Правец при гостуването на А1 Академик София. След поражението със 73:97 старши-треньорът Тони Дечев заяви: „Отборът имаше положителна нагласа за срещата, на фона и на предишния мач, който спечелихме, но знаехме, че имаме и други проблеми. В началото влязохме стъписани. Направихме страшно много грешки, което доведе до лесни точки за Академик и това им даде спокойствие и комфорт. Нищо не можахме да променим и през втората част и чак след повишаване на тон на почивката и някакви корекции, направихме нелоша трета част. Като цяло именно грешките ни направиха мача за нас напълно неконтролируем.

 

Ако трябва да бъда честен, някаква радикална промяна не забелязвам все още. Да, има някаква промяна в тренировъчния процес, все още момчетата свикват с новата информация. Надявам се нещата дa се подобряват с всеки изминал мач.“

 

Евгени Иванов допълни: „Като цяло целия мач бяхме много дезорганизирани и сприхави в нападение, което доведе до много грешки и отборът на Aкадемик се възползва максимално от тях. Направиха ни много бързи атаки, които бяха голям фактор в този мач. Имаме си своите проблеми в отбора, но като цяло мисля, че вървим в правилната посока.“1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten