НОВИНИ
 

В А1 Академик: Дано покажем същото и в Плевен

В А1 Академик: Дано покажем същото и в Плевен

Старши-треньорът на А1 Академик София Георги Давидов бе видимо доволен от представянето на тима си при победата с 97:73 в НБЛ. „Много се радвам за тази победа, защото тя идва след серия от тежки загуби за нашия отбор. Този успех ще ни възвърне самочувствието в много важен момент, а освен това, тази победа дойде след много добра игра, с което съм горд. Правя уточнението, че не включвам третата част, но в останалите периоди на двубоя, мисля, че направихме един от най-добрите си мачове от началото на сезона, с агресия и в нападение, и в защита“, каза специалистът.

 

„Искам да поздравя всички момчета и да обърна специално внимание на гардовете ни, които дадоха тон на останалите. Благодарение на тях, всеки един от останалите успя да даде най-доброто, на което бе способен. Сега се надявам да се възстановим по най-добрия начин, защото ни очаква изключително тежко гостуване на Спартак в Плевен. Там искам да покажем същото, което и днес срещу Ямбол и да се поздравим с нова победа“, каза още той.

 

Героят на мача - Александър Милов добави: Важна победа за нашия отбор най-вече от гледна точка на самочувствието ни след серия от слаби мачове и загуби. Треньорите ни бяха подготвили много добре за този мач,изпълнихме повечето от поставените ни задачи и се поздравихме с успеха.1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten