НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Черно море Тича (85:87) – кой какво каза

Спартак Плевен – Черно море Тича (85:87) – кой какво каза

Галин Стоянов (старши-треньор на Черно море Тича):

 

“Откакто се помня в Плевен отборите са опасни от далечно разстояние. Третата част Спартак беше като ураган. Ние я загубихме с почти 20 точки, напълно заслужено заради наши грешни решения в защита. Съперникът наистина игра страхотно, но в един момент мачът не беше свършил. Понякога, когато направиш такава серия очакваш всичко да продължи да се случва. За нас, в такива моменти хората казват, в отчаяние са нужни отчаяни мерки. Изведнъж мачът стана близък и по този начин Спартак се стъписа. Луд мач, съжалявам за публиката на Спартак, че не можа да се зарадва на една такава победа. На нас това ни е пети подобен двубой и съжалявам, че не направихме такъв двубой във Варна, за да зарадваме нашата. След толкова обрати днес, който и да беше победил, няма как да не е заслужавал.”  

 

Симеон Илиев (Черно море Тича):

 

“Наистина луд мач с големи амплитуди. Радвам се, че успяхме да вземем накрая един такъв завързан мач. До момента изгубихме четири подобни. Винаги сме мотивирани, въпреки че навън играем малко по-трудно. Най-важното е, че бихме.

 

Александър Дяковски (старши-треньр на Спартак Плевен):

 

“След равностойната първа част, Черно море взе аванс на почивката. След това ние започнахме силно след почивката и стигнахме до +14. Може би си помислихме, че мачът е свършил и бързо позволихме да намалят разликата до 5-6 точки, което донесе напрежение при нас. Оттам се получиха и грешки в защита, което доведе и до пълния обрат накрая.”

 

Димитър Маринчешки (Спартак Плевен):

 

“Доста разочароващ завършек за нас. Първото полувреме определено не играхме добре. Имахме трудности. Не ни вървеше нападението, след което се вдигнахме на щурм третата част и се получи доста добре. Четвъртата част може би се отпуснахме, за което ни наказаха. Допуснахме някои грешки. За съжаление накрая загубихме.”1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten