НОВИНИ
 

Черно море Тича измъкна победата в Плевен

Черно море Тича измъкна победата в Плевен

Черно море Тича изигра пореден драматичен мач, като този път успя да измъкне победата в края. Варненци се наложиха с 87:85 като гост на Спартак Плевен в драматичен мач, изпълнен с много обрати. Това бе шестата победа за "моряците" (имат и 9 загуби), с която заемат шесто място във временното класиране. Плевенчани остават с актив от 3 победи и 12 поражения.

 

След равностойното начало Спартак все пак успя да излезе напред с 22:19 след тройка на Николай Маринов. През втората част Николай Георгиев и Джеймс Гавин изведоха Черно море Тича до 47:41. След паузата домакините заздравиха защитата и чрез Константин Коев и Димитър Маринчешки обърнаха до 72:59. През последната четвърт варненци натиснаха и чрез Симеон Илиев си върнаха лидерството за 84:83, като във финалните секунди не го изпуснаха.

 

 

Николай Георгиев изигра отличен мач за победителите и завърши с 29 точки и 10 борби при стрелба 13/16 за две точки, а с 26 точки и 6 асистенции се включи Джими Гавин. Симеон Илиев пък завърши с 18 точки и 9 борби. Коца Йовович се отличи с 11 точки и 6 асистенции.

 

За Спартак Константин Коев регистрира 20 точки и 10 борби, 14 отбеляза Димитър Маринчешки, а с по 12 плюс по 6 асистенции се отчетоха Мартин Маринов и Цветослав Острев.

 

В следващия кръг Черно море Тича посреща Академик Бултекс 99, а Спартак гостува на Черноморец.1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten