А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец Бургас  МъжеЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Академик Бултекс 99 - Черно море Тича (100:79)

Коментари след Академик Бултекс 99 - Черно море Тича (100:79)

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "Трудно начало, но след това се коригирахме и изиграхме мача възможно най-пестеливо. Дадохме възможност на повече играчи, за да запазим сили за тежкия мач в събота от плейофите. Доволен съм от момчетата, които взеха участие в мача. Допускаме доста грешки, но това са си наши проблеми които трябва да решаваме в движение. Надявам се мотивацията, концентрацията и енергията ни да е на доста по-високо ниво за съботния мач."

 

Александър Груев, Академик Бултекс 99: "Позволихме на гостите да се разиграят в началото и да ни вкарат доста точки в първата четвърт. След това затегнахме защитата, направихме разлика. За съжаление в третата четвърт допуснахме ново отпускане, но след това контролирахме мача. Надявам се момчетата да са се запазили за съботния двубой. Първия мач срещу Рилски спортист е много важен от психологическа гледна точка, надявам се да отстраним този съперник."

 

Галин Стоянов, старши треньор на Черно море Тича: "Много добро начало за нас, но за съжаление явно не разбрахме, че домакините започнаха малко по-лежерно и си помислихме, че мачът така ще продължава. Втората четвърт бе катастрофална за нас. След като се отърсиха от първоначалното си състояние домакините заиграха много добре, а ние не можахме да влезем в срещата до самия и край. Направиха ни 28 асистенции, което е атестат за отборна игра. Нашите са само 16 – разликата е почти двойна."

 

Мартин Коцев, Черно море Тича: "Започнахме мача силно, имахме преднина през първата четвърт. Излязохме мотивирани. След това обаче съперникът ни се стегна, направи разлика, която му помогна да доиграе срещата със самочувствие и лекота. През втората част играхме колкото можахме и най-важното е, че завършихме сезона без контузии. Имаме основа за догодина, на която ще градим."Решения на ДАС

Решения на ДАС

04.12.2019 21:07
1 2 3 4 5 ... 144 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Черноморец Бургас Мъже
Ръст: 217 см
Тегло: 125 кг
Рождена дата: 20-09-1995
Пост: Център (5)
ноември
MVP36.6
Точки21.2
Борби16
Асистенции2.6
Отнети топки0.6
Минути32
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager