А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Берое - Балкан (92:84)

Отзиви след Берое - Балкан (92:84)

Любомир Минчев, старши треньор на Берое: „След като сме победили, значи всичко накрая е завършило добре. Най-важното беше да се спечели мача, въпреки че той беше без значение за класирането. Смятам, че не започнахме много добре. През първото полувреме играхме по-бавно в нападение, в защита също бяхме по-меки. Противникът ни накара да се пробудим с агресивната му защита. През второто играхме доста по-добре и по-резултатно най-вече. И двата отбора първо трябва да стигнем дотам. Не ми се иска да давам тон в подценяване и директно да мислим за полуфинал. Първо ще играем четвъртфинал с Ямбол. Днес и двата отбора хвърлихме много усилия. Знаехме, че този мач не беше важен за класирането, а за самочувствие и психологическо преимущество. Доста се поуморихме. Бяхме и с по-къса ротация, дано това не ни изиграе лоша шега за четвъртфинала. От Ямбол имаме една обица на ухото. Хубаво е да се бие, но понякога и загубите са полезни“, 


Николай Стоянов, баскетболист на Берое: „Срещу Балкан винаги е трудно. Силите са изравнени. Мисля, че характерът е разковничето за победата във всеки мач с тях. Въпреки че мачът беше без никакво значение за крайното класиране в първенството, когато се изправим срещу тях, дори за психологическо предимство, битката е голяма. Борихме се до последно и ние, и те. Радвам се, че спечелихме и се надявам това да ни даде спокойствие и малко повече сили за предстоящите битки в плейофите. Ямбол ни взе един мач тук. Знаем, че те винаги се борят докрай и няма да се предадат. В тяхната зала стават един от най-опасните отбори. Надявам се да сме много концентрирани и да излезем крайни победители от този сблъсък"


Небойша Видич, старши треньор на Балкан: Начинът, по който започнахме мача, беше същият, по който го завършихме. По мое мнение трябваше да завършим първото полувреме с разлика от повече от 10 точки, защото играхме много добре. Това беше сериозното нещо. Искахме да изиграем един обикновен труден мач. Мислех, че играчите зад гърба ми са готови за това. 

 1 2 3 4 5 ... 138 »
http://www.festahotels.com
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager