Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Академик Бултекс 99 - Ямбол (90:82)

Коментари след Академик Бултекс 99 - Ямбол (90:82)

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "Доволен съм от победата, но не съм доволен, от начина, по който тръгнахме в мача. Явно си избираме мачове и не можем да бъдем пределно мотивирани във всички, което е неприемливо за мен. Защото ние сме отбор, който може да победи всеки, но може и да загуби от всеки. Не съм доволен и от това, че готвихме някои неща в защита, но не ги изпълнявахме достатъчно. Като цяло тежък мач, доволен от старанието на определени играчи, но можехме да играем и по-добре. Резултатите до момента ме задоволяват – на 4-то място сме и от нас зависи да го запазим. Продължаваме обаче да играем на приливи и отливи в определени мачове. За мен е важно да има постоянство, за да градим нещо нагоре. Така не зная какво да очаквам следващия мач и как ще подходим."

 

Мартин Сотиров, баскетболист на Академик Бултекс 99: "Малко лошо започнахме, трябваше да играем по-силно в началото. Във втората част успяхме да направим по-голяма разлика и съумяхме да я задържим до края. В Пловдив и в Академик Бултекс 99 се чувствам супер, треньорът ме гласува доверие, искам да продължа да се развивам в този отбор."

 

Иван Чолаков, старши треньор на Ямбол: "В мача нямаше особена тръпка, за нас той бе без особено значение. Двубоят не блестеше с кой знае какви достойнства, но пък стана резултатен. Желая успех на Академик Бултекс 99. Не съм доволен от играта ни, но ни липсват двама основни състезатели, което ни се отразява – Станислав Говедаров и Дарин Иванов. Ивков се включи, но не беше напълно готов, а младите момчета не можаха да се включат пълноценно."

 

Илия Стефанов, играч на Ямбол: "В началото се държахме и мачът бе равностоен. След това допуснахме някои грешки, които не трябваше да правим. Всъщност направихме прекалено много грешки и трябва да работим върху отстраняването им, за да покажем друго лице в плейофите."1 2 3 4 5 ... 166 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
декември
MVP32
Точки21
Борби9.6
Асистенции5.2
Отнети топки1.6
Минути30.2
Галерия
Партньори на клубовете
Molten