Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след А1 Академик София - Левски Лукойл (81:103)

Отзиви след А1 Академик София - Левски Лукойл (81:103)

Георги Давидов, старши треньор на А1 Академик София: “Стана много приятен мач и много полезен най-вече. Дадохме възможност на всички момчета да играят. Тити завъртя своите състезатели, аз разпределих времето между моите. Даже на някои спестих малко време и сили съвсем целенасочено, за да ги съхраня за петък, когато имаме важен мач срещу Черноморец в А1. Графикът ни е доста натоварен, но момчетата се справят чудесно и поведението им е за пример!”

 

Николай Николов, играч на А1 Академик София: “Започнахме мача не толкова агресивно, колкото трябваше, а те направиха точно това. Впоследствие влязохме в двубоя и играхме доста добре. Според мен, успяхме на моменти да ги объркаме със защитата ни.
Проблемът ни е, че играем на приливи и отливи и с детинстки грешки позволяваме разликата да нарастне. На моменти стоим доста добре и не само в този мач, но мач се играе 40 минути.”

 

Константин Папазов, старши треньор на Левски Лукойл: “Доволен съм. Завършихме третия етап на НБЛ по най-добрия начин. Огромен атестат за старанието и отборния дух днес са 30-те асистенции. Надявам се да продължим в същия ритъм и в решаващата фаза. Обнадежден съм и от подобряващото се състояние на Деян Иванов, който започва да тренира и се надявам, ако не от първия, то от втория плейофен мач вече да е в състава.”

 

Христо Захариев, баскетболист на Левски Лукойл: “Отборът на Академик се опитваше да ни обърка със смяна на защитата с лична и зона и имаха добър процент първото полувреме. Ние обаче успяхме да ги победим с бърза игра и много асистенции.”1 2 3 4 5 ... 166 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
декември
MVP32
Точки21
Борби9.6
Асистенции5.2
Отнети топки1.6
Минути30.2
Галерия
Партньори на клубовете
Molten