јкадемик ѕловдивЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ича„ерноморец Ѕургасямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

»зказвани€ след „ерно море “ича - Ѕалкан (76:97)

»зказвани€ след „ерно море “ича - Ѕалкан (76:97)

√алин —то€нов, старши треньор на „ерно море “ича: "ћного труден мач за нас. Ѕалкан имаха гол€м превес в подкошието. ¬ наши€ тим има двама играчи, които са болни, едини€т от т€х дори още е на антибиоциии и му стана лошо на полувремето. “ака јлександър  ръстев не можа да продължи мача. ƒруги€т – ћартин —тефанов излезе за 5 фаула. «а съжаление и ¬еселин √еоргиев контузи глезена си. ќстанахме само с √еорги Ѕо€нов и млади състезатели. ѕървото полувреме Ѕалкан бе много агресивен в защита и от там вкараха много точки на контраатака. —ъдиите допуснаха за нас е доста трудна. √овор€ за силен физически сблъсък. ѕросто младостта и неопитността оказа много гол€мо вли€ние. –адвам се, че второто полувреме опитахме и показахме н€какво лице и острота в играта. ≈стествено в редиците на Ѕалкан имаше и леко отпускане при такава разлика за т€х. Ќо младите състезатели показаха характер в последните минути."

 

√еорги Ѕо€нов, баскетболист на „ерно море “ича: "¬ такива мачове, когато загубиш, н€ма значение дали си завършил с дабъл-дабъл или трипъл-дабъл. ¬ началото на мача Ѕалкан хубаво ни натиснаха. »скаха да направ€т разлика бързо и усп€ха. ’убавото е, което бих казал е, че второто полувреме се събрахме и играхме по-добре. Ѕ€хме равни с т€х. Ќе се предадохме до кра€ на мача."

 

Ќебойша ¬идич, старши треньор на Ѕалкан: "ћного се радвам, че виждам в игра в отбора на ¬арна много млади играчи. “ова е много добре за баскетбола. Ќе тр€бва да се приема резултатът като даденост. Ќие б€хме максимално концентрирани и не позволихме да стане изненада. ѕродължаваме да се борим. »маме още един мач до кра€ на редовни€ сезон, а след това см€там че ще сме готови за плейофите. ѕожелавам успех на ¬арна и да успе€т да изград€т добър отбор от тези момчета."

 

 

ƒимитър ƒимитров, баскетболист на Ѕалкан: "ћачът бе по-скоро рутинен за нас. —правихме се и не подценихме противника. —вършихме си добре работата, без напрежение. —м€та че спечелихме заслужено."

 1 2 3 4 5 ... 166 ї
 Ћј—»–јЌ≈
ЌЅЋ
Ћевски Ћукойл
–ъст: 208 см
“егло: 105 кг
–ождена дата: 15-07-1993
ѕост: “ежко крило - Ћек ÷ентър (4-5)
декември
MVP32
“очки21
Ѕорби9.6
јсистенции5.2
ќтнети топки1.6
ћинути30.2
√алери€
ѕартньори на клубовете
Molten