А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Балкан - Ямбол (94:70)

Отзиви след Балкан - Ямбол (94:70)

Небойша Видич, старши-треньор Балкан: "Исках ние да бъдем агресивни и да ускорим играта, не мога да кажа за тях. Не се радвам, че са дошли без Говедаров, а и още в началото се контузи техен играч. Това не са хубави неща и не ми харесва, че стана така. Победата беше лесна за нас. Мога да кажа,че съм доволен. Имаме 32 точки от бърза атака, срещу Спартак Плевен също имахме 31. Работим върху това, както и върху някои други детайли. Като цяло мога да кажа,че съм доволен. Честно казано вече започнахме подготовка за плейофите. Правим някои корекции и тактически елементи. В неделя играем срещу Черно море Тича, но не можем да подцениш никой на терена. След това играем срещу Берое, а да играем срещу втория отбор в първенството ще бъде истински тест за нас в този момент."

 

Димитър Димитров, играч на Балкан: "Играхме добре. Получи се лек мач. Отборът на Ямбол не ни даде такава съпротива, каквато може би очаквахме. Мисля, че направихме каквото трябва, за да спечелим мача без напрежение и да запазим сили за плейофите. Не знам дали нашата защита беше добра или нападението на Ямбол бе по-слабо, но мисля, че си свършихме работата, както трябва и това даде резултат. Целта във всеки мач е победа"

Евгени Иванов, играч на Ямбол: „Не можахме да отговорим на тяхната бърза атака. Високите им играчи много бързо правеха прехода от защита в нападение. Гардовата двойка – Дарин Иванов и Станислав Говедаров, ни липсва. Това е една от основните причини. Трябва да тренираме здраво и да даваме всичко от себе си. Отбор с бюджет като нашия трябва да се раздава максимално. Другите отбори ни превъзхождат тотално със селекция, а ние се опитваме да вложим сърце в играта. Дай, Боже, да стигнем колко се може по-напред в плейофите."


Иван Чолаков, старши-треньор Ямбол: „По-квалитетният отбор победи, колкото и да вадехме зъби. Беше ни предложена една изключително агресивна защита, с която моят ограничен състав трудно се справяше. Отделно ни превъзхождаха в прехода от защита в нападение и обратното. Надиграха ни класически. Имаме какво още да работим, затова дадох шанс на младите играчи. Мисля, че това беше единствено полезно на нашия отбор в този мач. С такава агресивна защита трябват по-опитни плеймекъри. Уилямс също се измори, а нямам и на него заместник. Беше ми трудно без Дарин, но това е положението. На война труповете ги заравят, а войната продължава. Чака ни тежък мач с Берое. Като Балкан и те са претенденти за шампионската титла в българското първенство. Няма да ни е лесно, независимо че сме домакини. Надявам се да играем добър баскетбол, с който да радваме хората."1 2 3 4 5 ... 139 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager