А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Балкан - Спартак Плевен (108:95)

Коментари след Балкан - Спартак Плевен (108:95)

Небойша Видич, старши треньор на Балкан: "Има една поговорка в моята страна, но аз никога не съм бил човека с калкулатор в джоба. Винаги съм давал всичко, което имам в момента. Определено ние си правехме сметки днес, което не ми хареса. Неприемливо е да се пестиш, срещу когото и да било и още повече срещу Спартак Плевен, който е добър отбор. Като цяло те могат да бъдат опасен отбор, защото имат огромен потенциал при стрелбата от тройката, с която могат да те накажат. Не можеш да проспиш, защото те ще те накажат. В нападение играхме добре. Движихме се добре и това е нещо, върху което работихме може би в последните една,две седмици да ускорим темпото в игра. Направихме същото срещу Левски, но изпуснахме прекално много лесни стрелби. Това бяха основните цели за нас днес и според това мога да бъда доволен. Очаквам, че срещу Ямбол ще бъдем концентрирани 40 минути."    

 

Брендън Браун, играч на Балкан: "95 точки са прекалено много. Радвам се, че победихме, но това, че позволихме да ни вкарат толкова много точки у дома, определено означава, че трябва работим върху защитата ни. Всеки път, в който не играхме добре в защита, те ни отбелязваха. Може би се отпускахме малко и те веднага започваха да намаляват разликата. Ще се опитаме да се концентрираме и да се подготвим добре за следващия мач с Ямбол. Oчаквам тежък мач, те са в много добър ритъм, но за нас е важно да победим, защото това е последният ни домакински мач от редовния сезон. Трябва да излезем, да зададем тон в защита и да се опитаме да спечелим. "

 

Александър Дяковски, старши треньор Спартак Плевен: "Разликата е добрият процент от тройката на Балкан – почти 50% с 15 вкарани тройки и борбите им в нападение. Това няма как да не направи впечатление. Най-фрапантното е 31 точки на бързи атаки. Това е адски много, при положение, че точките от техните грешки са 13. Знаехме, че това е най-силното оръжие на Балкан. Имаше случай след изпълнение на фаул, те веднага да играят бързо на транзиция и оттам да имат сериозни предимства, от които се възползваха по най-добрия начин.  Честито на отбора на Балкан. Както видяхме и в евротурнирите, той е от много сериозна класа. Радвам се, че не се предадохме докрай. "


Константин Коев, баскетболист на Спартак Плевен: „Връщахме се, но в някои моменти може би ни липсваше и концентрация. Все пак Балкан е отбор от Топ 3. Когато не си концентриран 40 минути на терена, те го използват. Нормално е, при всяко отпускане от тяхна страна, те да натиснат повече и да направят разлика."1 2 3 4 5 ... 139 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager