А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Ямбол - Черно море Тича (105:65)

Отзиви след Ямбол - Черно море Тича (105:65)

Иван Чолаков, старши треньор на Ямбол: “Неравностоен мач, независимо от отсъствието и на основни редици в нашия отбор. В тима на Черно море останаха само млади играчи и разликата в класата на по-можещите си пролича. Това позволи на нашите състезатели да подходят не само отговорно, но и да направят по-зрелищен за публиката мач.” 

 

Александър Матушев, играч на Ямбол: “Играхме добре. Положихме доста старание в защита, а в нападение имахме много свободни положения и това ни позволи да разиграваме топката добре. Получи се добър мач с отличен за нас резултат.” 

 Галин Стоянов, старши треньор на Черно море Тича: “Само за няколко часа се оказа, че четирима от основната ни петица са извън строя заради контузии и заболявания. За мое най-голямо съжаление под коша бяхме просто премазани. Трудно ми е да кажа, че играхме с темпо и желание. Бяхме далеч далеч от това, което показахме до тук в сезона. Не искам да мисля, че младите са очаквали лесен мач, както и това, че трябва да се осланят на по-опитните играчи. Те трябва да поемат своята отговорност, емоционално да готови за такъв мач, и физически, и чисто баскетболно. Ние в нито една от трите ситуации не бяхме готови за мача. Изключително лесни кошове за отбора на Ямбол след наши грешки. Този мач беше най-лошия ни за сезона.” 


Пламен Алексиев, баскетболист на Черно море Тича: “Много слаб мач. Имаме доста контузени и болни, но това не може да е оправдание за слабата игра. Момчетата са млади, липсва им достатъчно опит. “
1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager