А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Академик Бултекс 99 - А1 Академик София (91:74)

Отзиви след Академик Бултекс 99 - А1 Академик София (91:74)

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "Доволен съм най-вече от победата, която ни беше нужна, за да влезем в Топ 4 на класирането. Не съм много доволен от начина, по който влязохме в мача. Преди почивката имам сериозни забележки, бяхме разконцентрирани."
Александър Груев, баскетболист на Академик Бултекс 99: "Доволен съм от победата, важен мач за нас, след като победихме в Самоков. Днес трябваше да затвърдим този успех. Нормално е при сгъстената програма различни играчи да играят повече или по-малко, за да се съхраним. Най-важното е, че останахме здрави, защото ни предстои сериозен уикенд в Балканската лига. Смятам, че сме готови за нея. Трябваше ни малко време след смяната на треньора, мисля че нещата се получават и се надявам да го покажем и в следващите срещи, които са най-важни."
Георги Давидов, старши треньор на А1 Академик София: "Честитя победата на Академик Бултекс 99, която е заслужена. Незаслужено изнервен мач, не знам откъде дойде. Пожелавам успех на пловдивчани в Балканската лига. Не играхме чак толкова зле, просто процентът ни беше трагичен, особено първото полувреме. След почивката не се дадохме, опитахме да задържаме разликата, но противникът разполага с класни играчи. В някои от състезателите ни има огромно израстване, в други не чак толкова. Някои все още са плахи, но има и такива, които дръпнаха много. С всеки мач отборът израства, въпреки загубите и това ме радва."
Цветомир Чернокожев, играч на А1 Академик София: "През сезона нашата игра върви, когато ни върви стрелбата от тройката. Днес определено не ни вървеше и нямаше какво друго да очакваме. Ние сме си виновни, не успяхме да променим нещата и резултатът е закономерен. Може би имаше леко подценяване от страна на Академик Бултекс 99 и вероятно на това се дължи фактът, че до почивката бяхме по-равностойни."1 2 3 4 5 ... 139 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager