А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Балкан - Академик Бултекс 99 (103:99)

Отзиви след Балкан - Академик Бултекс 99 (103:99)

Небойша Видич, старши треньор на Балкан: "Венци имаше своя мач днес. ЛаМаркъс Рийд също се включи силно. Не мога да кажа,че е спрял Бачев, който вкара 34 точки, но в третия период определено отбеляза само 2. Това беше втората причина за успеха. В нападение играхме добре. Вкарахме всички отворени кошове. Движихме добре топката, но определено нещо трябва да се промени в подхода в защита на някои играчи. Не би трябвало да допускаме да ни вкарат почти 100 точки, ако искаме този сезон да е успешен. Не успяхме да ги удържим въпреки че те наистина имат потенциал. Бачев и техният гард Франклин. Може би единствено в края на третата част и началото на последната бяхме на нивото в защита, на което трябва да бъдем."

 

Венцислав Петков, капитан на Балкан: "Помогна ни подкрепата от публиката и това,че играхме отборно въпреки тяхната добра игра в нападение. Започнахме лошо мача и след това беше трудно да наваксаме нещата. Бяхме в шок до третата част, но все пак успяхме да вземем важна победа. Всеки мач давам всичко от себе си. Надявам се да мога и във вторник. Смятам, че имаме шансове. Надявам се залата да бъде пълна и да ни подкрепи, а ние да покажем малко по-добра игра и с малко късмет да отидем по-напред."

 

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "В последната част позволихме на Балкан да играе на бърза атака и на транзиция, оттам получихме много отворени шутове, днес те са с висок процент от тройката 57% и в един момент се отвори една разлика от 11 точки, която в тази зала е трудно да се обърне. Там беше ключът в двубоя. Ако ни бяха позволили може би щяхме да се закачим. Имаме два изпусна и лейъпа и два фаула във важни моменти. Като цяло съм доволен от представянето на отбора, но трябва да се научим такива мачове да се печелят. Не може да играем добре и в края на мача все да губим. Този сезон се събраха доста такива мачове Трябва играчите с по-трезви глави с течение на мача да контролират определени ситуации, да сменят ритъма на игра и да си контролират самия мач."

 

Васил Бачев, капитан на Академик Бултекс 99: "Не ни достигна защитата. Вкараха ни доста стрелби, но ние трябва да си свършим работата в защита. До полувремето контролирахме мача, но през второто те имаха много отворени стрелби, имат добри изпълнители, вкараха си отворените стрелби и победиха. Мисля, че ние играем като цяло по-добре всеки мач, играем отборно, подаваме си топката и мисля, че сме труден за пазене отбор."

 1 2 3 4 5 ... 137 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черно море Тича
Ръст: 200 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 09-05-1993
Пост: Крило - Тежко крило (3-4)
април
MVP39
Точки28.7
Борби13
Асистенции1.3
Отнети топки2.7
Минути36
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager