А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Спартак Плевен - Рилски спортист (89:96)

Коментари след Спартак Плевен - Рилски спортист (89:96)

Александър Дяковски, старши треньор на Спартак Плевен: "Имаше няколко момента, в които бяхме в подем, но точно тогава Мартин Маринов, Златин Георгиев и Димитър Маринчешки ни наказаха. Мога да поздравя момчетата, че не се предадоха докрай, въпреки че разликата бе двуцифрена в един момент от мача. Адски много желание имахме да зарадваме публиката с една победа, но за съжаление не успяхме."

 

Радослав Кочев, баскетболист на Спартак Плевен: "Някак не бяхме постоянни. Имаше и лек спад в играта на моменти. В други прегаряхме от желание. На няколко пъти не успяхме да спрем Малик Диме под коша. Доста се старахме днес, но моменти и шанса не ни достигна при стрелбата. Просто малки неща ни лишиха от победата."

 

Людмил Хаджисотиров, старши треньор на Рилски спортист: "Това бе важна победа за нас на фона на проблемите, които имаме през последния месец. Всички знаем, че трудно се играе в Плевен. Подходихме сериозно и мотивирано към мача. Като цяло идеите ни за игра се получиха. Първото полувреме играхме по-добре в защита, а второто – по-добре в нападение. Важното е, че успяхме да спечелим. Поздравявам отбора."

 

Златин Георгиев, играч на Рилски спортист: "Много труден мач. Спартак играе силно в собствената си зала. Тази година са доста силен отбор. Важното е, че днес играхме добре и победихме. Раздавахме си повече топката и преценихме, че е по-добре съперникът да подава на високите си играчи, вместо да ни вкарат 20 тройки."

 1 2 3 4 5 ... 138 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager