А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Спартак Плевен - Черно море Тича (97:80)

Коментари след Спартак Плевен - Черно море Тича (97:80)

Александър Дяковски, старши треньор на  Спартак Плевен: "Първото полувреме голям проблем бяха тези т.н. ничии топки, като 8-9 от тях ги взеха Черно море. Това ни попречи донякъде да наложим темпото, което искахме. Тя вървеше по-бавно, но все пак стигахме до някакво предимство. Заради тези топки обаче се получи така през първото полувреме. Заради тях трябваше да изхабим доста нерви. Знаехме, че ако до третата част не вземем нещата под контрол, напрежението щеше да е при нас. Николай Маринов е наистина добър играч. За Черно море мога да покажа само суперлативи за треньорския щаб."

 

Николай Маринов, баскетболист на Спартак Плевен: "Не правя нищо определено преди мач. Просто първата ми тройка влезе и самочувствието ми дойде, както на всеки един нормален играч. През цялото време, знаех, че всяка една, която вкарам, ще ми влезе. Всичко е самочувствие."

 

Галин Стоянов, старши треньор на Черно море Тича: "До средата на третата част бяхме в мача. В различните мачове в зависимост от противника различни играчи имат различен принос. Трябва да се адаптираш в зависимост от това, кой вкарва повече. Ние не успяхме да се адаптираме и днес Николай Маринов вкара 10 тройки и общо 35 точки плюс 12 асистенции на Цветослав Острев и 25 на целия отбор. Оттам нататък трябва да се надвкарваме със Спартак и го можем да го правим това, значи ще се борим да влизаме в четворката. Казах на моите играчи, че ако искаме да победим, трябва да минем през добра защита. Ако се надвкарваме рано или късно ние ще спрем да вкарваме, а те ще продължат и това се случи. Като цяло обаче от началото на сезона имаме прогрес, но много трудно можеш да побеждаваш само с нападение."

 

Мартин Коцев, играч на Черно море Тича: "Мачът бе много оспорван. Крайният резултат не показва действителността. До края на третата част резултатът бе равен. Накрая видяхме, че нямаме шанс за обрат и пуснахме младите да се развиват и затова се получи тази разлика. Мисля, че вече е време да вземем победа. Следващият двубой е във Варна срещу Ямбол и ще опитаме да зарадваме феновете с първа победа." 

 

 

 1 2 3 4 5 ... 138 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager